Allah'ın insanları yaratma sebebi cehenneme atmak mı ?

Herkes istediği dine ve inanca sahip olabilir. Neden tartışıyorsunuz? Gereksiz şeyler yüzünden birbirinizin kalbini kırmaya gerek yok.

Kimsenin dini inancına laf etmiyor zaten kimse. Sadece bazı arkadaşlar yazdıkları yazılarda yanlış kelime seçimi yapıyorlar diye düşünüyorum aksi halde aklını kullanan bir insanın yazabiliceği tarzda şeyler değil bunlar.

Sen ateistliği mantıklı bir şey mi zannediyorsun bana göre çok saçma bir şey sana göre de İslam saçma burada toxiclik yapıyorsunuz.

Şimdi de ateistliğe laf atıyorsunuz soruma cevap verebilir misiniz veremiyicekseniz ben senin soruna cevap veremiyorum deyin bitsin bu kadar.

Kimsenin dini inancına laf etmiyor zaten kimse. Sadece bazı arkadaşlar yazdıkları yazılarda yanlış kelime seçimi yapıyorlar diye düşünüyorum aksi halde aklını kullanan bir insanın yazabiliceği tarzda şeyler değil bunlar.
sen ayın 2 ye yarılmasıyla dalga geçtin inanıyormusunuz dedin ve alaycı tavır sergiledin bende diyorumki din zaten akıl almayacak olaylarla ibadettir diyorum sen bitiyo başka soru soruyorsun çokmu meraklısın git oku kuran anlamı önünde kardeşim hanginizle uğraşacağım yanlış konuşmamak için araştırmam lazım belki yanlışım vardır diye boşuna zaman kaybısın

Git araştır bir de kelimeleri öğretmediğimiz kaldı kardeşim kuran önünde anlamı önünde oku bilgilen öğren sonra gel böyle şöyle de okudum inanmıyorum de soruların cevabı buldum bana saçma geldi de olma Müslüman.

5 yıldır araştırıyorum zaten kuranı komple okuyup bitirdim. İçerisinde 214 hata buldum hepsini de tek tek deftere yazdım ne anlatıyorsun sen. Senin bu cihat olayların kurandaki senin dinin sana benimki bana ayetiyle çelişiyor azıcık düşün lütfen.

5 yıldır araştırıyorum zaten kuranı komple okuyup bitirdim. İçerisinde 214 hata buldum hepsini de tek tek deftere yazdım ne anlatıyorsun sen. Senin bu cihat olayların kurandaki senin dinin sana benimki bana ayetiyle çelişiyor azıcık düşün lütfen.

Kardeşim ben sizi yolunuzdan siz beni yolumdan çıkaramazsınız bende sizi çıkaramam hepimiz Türk bayrağının altında duran bir insanlar isek bu kadar yeterli çünkü bu birbirlerimizin fikrini çürütmeye götürüyor bu da çok uzun bir mesele.

Sen ayın 2'ye yarılmasıyla dalga geçtin inanıyor musunuz dedin ve alaycı tavır sergiledin bende diyorum ki din zaten akıl almayacak olaylarla ibadettir diyorum sen bitiyor başka soru soruyorsun çok mu meraklısın git oku kuran anlamı önünde kardeşim hanginizle uğraşacağım yanlış konuşmamak için araştırmam lazım belki yanlışım vardır diye boşuna zaman kaybısın.

Tamamdır hocam bu yazınızı ben şu şekilde yorumluyorum siz benim soruma cevap veremiyorsunuz bilgisiz bir insanla tartışmak prestij kaybıdır iyi akşamlar size.

Tamamdır hocam bu yazınızı ben şu şekilde yorumluyorum siz benim soruma cevap veremiyorsunuz bilgisiz bir insanla tartışmak prestij kaybıdır iyi akşamlar size.

Sağ ol bende sizin hakkınızda aynı düşünüyorum.

Konu metninde fikirlerimizi sorup sonra da söylenen fikirleri eleştirmeye ve zorbalamaya çalışan konu sahibinede iyi akşamlar dilerim.

Olmadığınız milleten diyerek çok kesin konuşuyorsun sözlerine dikkat et milletime ırkıma dinime laf etme cürriyetini nereden buldun densiz.
Tekrar söylüyorum, siz beni ülkeden kovma curriyetini nereden bulduysaniz bende oradan buldum. Madem alınacaksiniz, karşıdakine ona göre davranın. İyi sosyaller sana.

Tekrar söylüyorum, siz beni ülkeden kovma curriyetini nereden bulduysaniz bende oradan buldum. Madem alınacaksiniz, karşıdakine ona göre davranın. İyi sosyaller sana.

Ben size ülkeden direkt gidin demedim çok dinden din adamlarından ezandan rahatsız oluyorsan gidebilirsin ülkeden dedim onun öncesinde siz bana gidebilirsiniz demiştiniz.

Fikirlerini de çok ciddiye almıyor sana da iyi sosyaller.

Sağ ol bende sizin hakkınızda aynı düşünüyorum.

Konu metninde fikirlerimizi sorup sonra da söylenen fikirleri eleştirmeye ve zorbalamaya çalışan konu sahibinede iyi akşamlar dilerim.

Ne yani sen cevap verilince hemen kabul edilsin mi istiyorsun hakaret etmeden tabii ki söyleneceğiz. Madem din konularını konuşmak uzun sürüyor baştan girmeyeceksin ozaman bu konulara. Eğer bir iddia sunuyorsan sonuna kadar götüreceksin.

Konunun mesajlarına tekrar göz gezdirdim de Müslüman arkadaşlarım bir kaç istisna hariç düzgün cevap vermiş. Aşağılamaya çalışmamış. Müslüman olmayan tarafın yorumlarına bakıyorum alttan hep aşağılamaya çalışılıyor alttan alttan laf atılıyor. Farkımız internet sitesinde bile belli. Teşekkür ediyorum iyi akşamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı