Allah'ın insanları yaratma sebebi cehenneme atmak mı?

Kardeşim basit bir soruda bile cevap vermiyorsun basit bir soru soruyorum sana hangisi daha kötü bir insandır diyorum bu kadar cümleyi uzatıp endişe etmene gerek yok. Yazdıklarından anladığım kadarıyla pedofillilik daha kötü dediğini çıkarıyorum bu kadar iğrenç bir olayı bile ağzınla net bir şekilde daha kötüdür diye söyleyemiyorsun?

Düzgün bir örnekle sorsan, kime göre neye göre olduğunu söylesen. Neden söylemeyeyim net bir şekilde.

Sana sorduğuma göre senin fikrini merak ediyorum değil mi hocam dalga mı geçiyorsun? Sence dünyadaki insanlardan en kötüsü ateist olanlar mıdır?
Sen niye böyle bir fikire katılıyorsun peki? din sahibi ile pedofililerin arasındaki benzerliği söyler misin bana.
45 sayfa böyle bir argüman üzerine konuştuysanız yazık.

Sana sorduğuma göre senin fikrini merak ediyorum değil mi hocam dalga mı geçiyorsun? Sence dünyadaki insanlardan en kötüsü ateist olanlar mıdır?

Ulan etki olarak soruyorum ben, bana sorduğunu bilmiyor muyum?

Sen niye böyle bir fikire katılıyorsun peki? Din sahibi ile pedofililerin arasındaki benzerliği söyler misin bana.

Vallahi anlamadım ki ya, uzun zamandır ben böyle saçma bir argüman da soru da konu da görmedim. Sonra niye cevap vermiyorsun oluyor.

Sen niye böyle bir fikire katılıyorsun peki? Din sahibi ile pedofililerin arasındaki benzerliği söyler misin bana.

Güzel kardeşim din sahibi insanlarla alakalı bir cümlemi kurdum ben. Ben bu örneği bir yere bağlayacağım diyorum 2 saattir bir seçeneği seçmiyorsunuz. Her milletten vardır pedofilli iyiliğin kötülüğün ırkı olmaz?

Güzel kardeşim din sahibi insanlarla alakalı bir cümlemi kurdum ben. Ben bu örneği bir yere bağlayacağım diyorum 2 saattir bir seçeneği seçmiyorsunuz. Her milletten vardır pedofilli iyiliğin kötülüğün ırkı olmaz?

Ya kardeşim bağlıyorsan bağlasana işte, karpuz mu keselim. Cevap gelmiyorsa da bağla.

Ulan etki olarak soruyorum ben, bana sorduğunu bilmiyor muyum?

Vallahi anlamadım ki ya, uzun zamandır ben böyle saçma bir argüman da soru da konu da görmedim. Sonra niye cevap vermiyorsun oluyor.

Evet kardeşim evet etki olarak. Çevresine büyüklerine allaha doğaya hayata diğer insanlara komşularına bulunduğu bölgeye hangisi daha kötüdür?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı