Altılı masa eğitim politikaları yayınlandı

Umarım Üniversite kontejyanları düzenlenir. Bazı üniversitelerdeki gereksiz bölümler kalksa iyi olur. Bu sene 2. Öğretim alımını da kapatsalar veya 2024'den itibaren müthiş olur.
Apartmandan bozma tabela üniversiteleri ve özel üniversitelerin çoğunluğu kapatılmalıdır.
 
Umarım üniversite kontejyanları düzenlenir. Bazı üniversitelerdeki gereksiz bölümler kalksa iyi olur. Bu sene 2. öğretim alımını da kapatsalar veya 2024'ten itibaren müthiş olur.

Bana sorarsan çoğu üniversite sadece o şehirde üniversite olsun diye yapılmış olmasa da olur kıvamında. Apartmanı almış üstüne tabela koyup adını üniversite koymuş.
 
Bana sorarsan çoğu üniversite sadece o şehirde üniversite olsun diye yapılmış olmasa da olur kıvamında. Apartmanı almış üstüne tabela koyup adını üniversite koymuş.
Bir söz vardı kimin söylediğini unuttum, üniversitesiz dağ başı kalmayacak, her mahalleye üniversite açılacak.
 
@Ali Burak Her şehirdeki devlet üniversiteleri direk kapatılmak yerine sadece şu an lazım olan TIP gibi bölümlerin aktif olduğu üniversiteye çevrilse iyi olur. Gelişmemiş şehirlerde İBF, Mühendlislik belki daha bir sürü fakültenin ne işi var değil mi?
 
Şu an ben 8. sınıfım. Bunlar okul bitmeden önce gelecekler. Şimdi ben LGS girmeyeceğim ve ortaokulda 9. sınıfı mı okuyacağım? Yanlış anlamışımdır umarım.

Emin olun LGS'ye girip yerleşmesiniz diye hiçbir kaybınız olmaz. Ben teogdan 470 puan yapıp şehrin ilk 5'te olan lisesine yerleştim ertesi ay arkadaşlar nitelikli okul diye bir olay çıkarıldı ve tahmin edeceğin üzere yerleştiğim okul neye dayanarak bilmiyorum ama niteliksiz oldu. Gelecek sene de kağıda sallayıp giden adamlar doluştu liseye.

@Ali Burak her şehirdeki devlet üniversiteleri direk kapatılmak yerine sadece şu an lazım olan tıp gibi bölümlerin aktif olduğu üniversiteye çevrilse iyi olur. Gelişmemiş şehirlerde ibf, mühendlislik belki daha bir sürü fakültenin ne işi var değil mi?

Her şehre ilahiyat fakültesi lazım 😏
 
Şuan ben 8. sınıfım. Bunlar okul bitmeden önce gelecekler. Şimdi ben LGS girmeyeceğim ve ortaokulda 9. sınıfı mı okuyacağım? Yanlış anlamışımdır umarım.
LGS süreç içerisinde kaldırılacak, bir anda değil. Bu sene sınavına gireceksin kafan karışmasın.
IMG_20230310_171510.jpg
 
YÖK'ün kaldırılmasıyla üniversiteleri kim denetleyecek? Bilgi verebilir misiniz?
YÖK olayı nasıl olur bilmem de her üniversitenin kendi sınavını yapması daha iyi bence.

Köy okullarının açılması çok önemli ama biraz daha detaylı anlatmaları lazım.
Köy okulu devri geçti artık hocam populist kalır bu artık. Köyde genelde çoluk çocuk durmuyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı