Altılı Masa Saraçhane mitingi başlıyor

Balon özdağ mı kazanacak seçi mi? Yoksa yeşil AKP davut ve mavi AKP Ali mi?
Şaka falan yapıyor olmalısın, 15 senedir seçim kaybeden, kendi seçmeni tarafından bile sevilmeyen, yuhlanmış birinin kazanacağına inanıyorsun ama İmamoğlu, Yavaş ve diğer siyasetçilerin kazanma şansını sıfır görüyorsun.

Ayrıca o isimlerle masaya oturan, o isimleri siyasete yeniden kazandıran kişi Kılıçdaroğlu.
 
Bu çok cahil ve vatandaşlık bilincinden uzak bir bakış açısı. Siyasiler halkın taleplerine göre hareket eder. Halkı temsil etmeyen, 15 senedir seçim kaybeden basiretsiz bir lider adaylığı konusunda diretiyorsa demokrasiden söz etmesin.
Vallahi arkadaşım seçenekleri gözler önüne serdiğimizde en büyük karaya rakip olabilecek akı seçmek durumundayız. Yıllardır her seçimde böyle düşünmekten bu haldeyiz zaten.
 
Şaka falan yapıyor olmalısın, 15 senedir seçim kaybeden, kendi seçmeni tarafından bile sevilmeyen, yuhlanmış birinin kazanacağına inanıyorsun ama imamoğlu, yavaş ve diğer siyasetçilerin kazanma şansını sıfır görüyorsun.

Ben imamoglu Mansur Yavaş ayrımı yapmam ikisine de gider veririm ama siz Kemal'e vermem diyerek kendinize kotüluk edıyorsunuz.
 
5 GR protein tozu oy olsa toza oy basacagiz aksi halde ben AKP'liyim demek oluyor. Ayrica 2 oy pusulasi gelecek karsimiza, parti pusulasina Zafer, baskana Ekrem veya Mansur basabilirsiniz.
 
Bilerek yapıyorlar.
Millet karnının tokluğunun derdinde bunlar... Aman neyse ne. Sandıkta görüşürüz.

Yalnız Ali babacan haklı "terörse" neden kapatmıyor? Ziyaret ediyor partiyi AKP neden bahçeli hdpyi ziyaret doğaldır diyor
 

Geri
Yukarı