Iyzicoyu aradim konustum mail attim cevap aldim. Dedikleri sey paranin tarafima iade edildigi refarans kodu verdiler bununla bankayla gorus ve sonuc alamazsan harcama itirazi yap dendi. 2 sini de yaptim yok para orta da. Onlara da dedim buraya yazdiklarimi sonuc olarak yok. Somut bir sey yok orta da cok ciddi biluncli yapilan olaylar silsilesi var.
Amazontr ilk olarak paranin kendilerine gectigini israrla soylediler ardindan bana iadenin yapildigni soylediler sonuc yok.
Amazon globala anlattim derdimi fransaya yonlendirdi fransa da neden amazontr ye soylemiyorsub yazdi. Sonuc yok kisacasi. Bunlar amerika ve avrupa da gercek amazon. Bizimkisi bakkal. Yönetenler kimse artik. Orta da bir olaylar dondugu kesin.
Hocam senin durum daha da karışıkmış. IYZICO'nun yalan söyleyecegini sanmıyorum. Amazon iade yaptıysa gerçekten ve IYZICO bunu dogruladıysa ve referans kodu verdiyse paranın hala gelmemesi çok düşündürücü. Benim IYZICO ile görüşmemde tarafıma para iade edilmemiş görünüyor. 8 iş günüdür ellerini kollarını sallamış yani.
Bence sen IYZICO'yu arayıp paranın nereye iade edildigini sorgulat senin hesaba mı başka bir yere mi aktarıldı acaba? Bir tek aklıma bu geldi. Ama sana söylediklerinden şu çıkıyor VAKIF Bank seni bekletiyor gibi geldi bana. Yada Amazon sana gönderdik gibi gösterip parayı başka bir hesaba aktardı. Aklıma bilimsel olarak veriler ışıgında başka bir şey gelmedi.
Benim durum ile senin durum benzerlik göstersede ara fark çok var.
Banka kartı ile aynı magduruyeti yaşadık. Sana para iadesini yaptıgını iddia ediyor amazon ve iyzicoda öyle. Ama para sana gelmemiş.
Benim durumda İYZİCO paranın iade edilmedigini söylüyor amazonda daha iade ettigine dair bir şey söylemedi sadece bekleyin diyor.