Kendini güncelleme tuşu bulunmayan varlıkların öne sürdüğü düşünceler. Bu konuda bile okurken gülme krizine girebilirsiniz. Teknolojiden anladığını sanıp, bir haber yaşayanlar ciddi oranda çok.
Bana birisi zengin diye soru sormadan araştırmadan bir şey alacak lafı biraz saçma geldi. Adam zengin diye ne aldığını bilmeyecek mi? Zengin olsa bile araştırma yapıp uygun olanı seçecektir. Zenginler de enayi hissetmeyi sevmezler herkes gibi.
Ryzen kullanıp pişman olmak mı? Asla...
Hem Intel CPU'dan hem GPU'dan çektim...
R5 2600'ün yanına 580 alacaktım ama aldığım zamanlarda halen madenciliğin yüksek etkisindeydi 580'ler o yüzden 1060 aldım.
Ryzen işlemci alınabilir fakat ekran kartında kesinlikle tercih etmezdim diyorum. AMD kullanıp Nvidia'ya geçmeye çalışan da çok gördüm. 1060 3GB GamingX satıyorum ve yakın zamanda 2 tane RX580 ile takas teklifi geldi. Üzerine para veren de var.
Ryzen işlemci alınabilir fakat ekran kartında kesinlikle tercih etmezdim diyorum. AMD kullanıp Nvidia'ya geçmeye çalışan da çok gördüm. 1060 3GB GamingX satıyorum ve yakın zamanda 2 tane RX580 ile takas teklifi geldi. Üzerine para veren de var.