Bende AMD Radeon HD 5450 ekran kartı var. Windows 10'da yazılımı hata veriyor sırf bu yüzden Nvidia candır, inşallah gelecek yıl RTX 2060 almayı planlıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Mining yapmislardir.Ryzen işlemci alınabilir fakat ekran kartında kesinlikle tercih etmezdim diyorum. AMD kullanıp Nvidia'ya geçmeye çalışan da çok gördüm. 1060 3GB GamingX satıyorum ve yakın zamanda 2 tane RX580 ile takas teklifi geldi. Üzerine para veren de var.
@BERWAR zengin adam rakibi kim diye, ya da parasına bakmaz. En iyisini alır ve 9900K daha iyi, bu gerçek.
Mining için kullanmış ve bozulmadan elden çıkarmak istemiş olabilirler.
Nvidia ekran kartım varken AMD ekran kartına geçtim ve eskiden 0 kasma video çekebiliyorken AMD ile video çekemez hale geldim. Bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve AMD tercih etmem kuvvetle muhtemel.
Affedersiniz ama boş yorumlarda bulunuyorsunuz o zaman. Bilginiz olmayan konularda yorum yapmamanız hepimiz için daha sağlıklı olur.
Sapphire RX VEGA 56 NİTRO+ kart aldım 5 saat çalıştı benimde şansım buymuş. Kısa devre. Umarım yaşadığım sorunu kimse yaşamaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.