AMD almak pişmanlıktır diyenler

AMD almak pişmanlık mıdır?

• Oy verenlerin toplamı
    244
2 ay önce 1400 TL'ye RX 580 aldım. Bütün oyunları oynayabiliyorum.
1 sene önce Ryzen 3 1200 ve AM4 anakart aldım. Intel alırsam G4560 alabiliyordum. İyi ki AMD tercih etmişim diyorum. İşlemcim haliyle biraz darboğaz yapıyor ancak AM4 anakartım sayesinde kolayca yeni bir işlemciye geçiş yapabileceğim.

Alert box gibi işlemler sıkıntı çıkarıyor. Mecbur OBS kullanmak zorunda kalıyorum dostum. @Shimada Sensei @BERWAR

AMD RX580 kullanıyorum. 720p30 yayın yapıyorum, oynadığım oyunları da ultra ayarlarda oynuyorum. (pubg dahil) Daha hiçbir sıkıntı çekmedim ekran kartıyla alakalı. Eğer bütçeniz kısıtlıysa AMD en iyi tercihtir. Ama param olsa tabii ki Nvidia,İntel tercih ederim.

AMD RX580 kullanıyorum. 720p30 yayın yapıyorum, oynadığım oyunları da ultra ayarlarda oynuyorum. (pubg dahil) Daha hiçbir sıkıntı çekmedim ekran kartıyla alakalı. Eğer bütçeniz kısıtlıysa AMD en iyi tercihtir. Ama param olsa tabii ki Nvidia,İntel tercih ederim.

AMD işlemci modelini beğeniyorum fakat ekran kartı ile işim zor oluyor. AMD işlemci, NVIDIA ekran kartı tercih edeceğim.

Zengin adam rakibi kim diye ya da parasına bakmaz. En iyisini alır ve 9900K daha iyi, bu gerçek.
Alakasız mesajlar atıyorsun, 9900K, 2700X modelinin rakibi değil. I9 serisinin AMD tarafındaki rakibi Threadripper modelleridir. Pahalı ürün olması en kalitesi manasına gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı