AMD driver sorunları hala bitmedi

@karakacan1694

Hectopat
Makaleler
1
Birçok yerde AMD driver sorunları bitti deniliyor yalnız ben hala görüyorum bir süru sorun yaşayan. Ben ve 2 arkadaşım 5700XT kullanıyoruz. Üçümüzde de belli başlı oyunlarda hala driver çöküyor. PUBG'de ve SOTTR'de sık sık, CS:GO'da bazen AC: Odyssey'de bazen driver çökmesi yaşıyorum. Arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor. Uyarı amacıyla bu konuyu açtım. AMD kartlarda hala sorun yaşayabilirsiniz. Şahsen ben bir sonraki kartımı NVIDIA alacağım.
Ha, bu arada denediğim driverlar:
19.9.2, 20.4.1, 20.4.2, 20.8.1, 20.8.1, 20.8.2, 20.9.1, 20.9.2, 20.10.1, 20.10.2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans > ayarlanıyor > manuel gir oradan gpunun frekansını 150 mhz düşür voltunu 65mV arttır

Artı -4 Eksi
Performans > ayarlanıyor > manuel gir oradan gpunun frekansını 150 mhz düşür voltunu 65mV arttır
Maalesef 150mhz yetmiyor. Kartın boost frekansı 2050. Ben bunu 1750'ye çektiğim zaman sürücü çekmiyor. 1820 mhz denediğimde yine restart aldım.
WattMan hatasını çeken bilir. Ondan sonra AMD'ye bir şey söyleyince NVIDIA fanboyu oluyorsun. Garantiye verdim umarım düzeltirler.
Düzgün sürücü çıkarsalar muhteşem kart(5 ay öncesi için). 4000 tl'ye resmen 2070S alıyorsun. Ama ne yazıkki...

Yok hocam RX5700 kim 2070S kim. RX580 kullanıcısıyım.

PSU'nuz nedir onu söyleyin. Yetersiz PSU'nuz varsa normal bu sorunlar, en az 750W 80+ Gold bir PSU'nuz olmalı.

Sürücüde sıkıntı olduğunu siz söylüyorsunuz.

Sürücü sorunu olsaydı elbet bir stabil sürümde sıkıntı yaşamazdınız veya çok daha az yaşardınız. Demek istediğim kartın bozuk olma ihtimalini de göz ardı etmeyin. O kadar sürücü denemişsiniz sorun çözülmemiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…