neqetria
Kilopat
- Makaleler
- 2
İkinci el bakabilirsiniz.6435 TL bütçem hocam.
İkinci el bakabilirsiniz.6435 TL bütçem hocam.
6435 TL bütçem hocam.
Cevaplarınız için teşekkür ederim amacım sadece oyun arkadaşlar onun dışında hiçbir şey için kullanmayacağım yalnızca oyun oynamak için alıyorum yorumlarınıza istinaden AMD sistem bakıyorum şu an netten
Mantis sistemi almanız yeterli olacaktır. Ramler 3600 SSD ise 200 lira farkla ozellestirin kasada XPG olursa iyi olur. Hemen hemen aynı özellikli kasam var oyun konusunda sıfır sıkıntı.Cevaplarınız için teşekkür ederim amacım sadece oyun arkadaşlar onun dışında hiç bir şey için kullanmayacağım yalnızca oyun oynamak için alıyorum yorumlarınıza istinaden AMD sistem bakıyorum şu an netten
Bu fiyata 3070 yok muydu hocam?Mantis sistemi almanız yeterli olacaktır. Ramler 3600 SSD ise 200 lira farkla ozellestirin kasada XPG olursa iyi olur. Hemen hemen aynı özellikli kasam var oyun konusunda sıfır sıkıntı.
Bide şu sisteme bakın bende stok var gözüküyor
![]()
TECHNOPAT-TN5 / INTEL I3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-12400F oyuncu bilgisayarı üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Ben bunu 6800 olarak görmüşüm arkadaş deprem aklımı yedi düzenliyorum.Bu fiyata 3070 yok muydu hocam?
6800 sistem olmadığı için 6700XT-5800X3D iyi gidebilir aslında.Ben bunu 6800 olarak görmüşüm arkadaş deprem aklımı yedi düzenliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.