Dostum tabii ki önerim var ama bunu söylediğim zaman uyarı cezası almaktayım.
Baş harfleri p ve s. 4K-60FPS sistemlerin kralı olur. Beyaz atlı prens diye bilinir.
Harf alayım uygunsa

Dostum tabii ki önerim var ama bunu söylediğim zaman uyarı cezası almaktayım.
Baş harfleri p ve s. 4K-60FPS sistemlerin kralı olur. Beyaz atlı prens diye bilinir.
600 dolarlık Radeon RX 9070 XT Nvdia'nın bu zaman kadar üretmiş olduğu (2000 dolarlık 4080, 4090, 5080, 5090 kartları dışında) tüm kartlarından daha iyi benchmark değerleri veriyor.NVIDIA ve AMD rakip bile değiller elbette NVIDIA alınmalı. Hem kullanırken hem satarken rahat edersin.
600 dolarlık Radeon RX 9070 XT NVIDIA'nın bu zaman kadar üretmiş olduğu (2000 dolarlık 4080, 4090, 5080, 5090 kartları dışında) tüm kartlarından daha iyi benchmark değerleri veriyor.
Rakip bile değiller derken kısmen doğru söyledin.
AMD'nin bu 2000 dolarlık kartlara cevabı yine yakın zamanda gelecektir.
Dostum tüm oyun konsolları ve süper bilgisayarlar içerisinde AMD teknolojisi var. NVIDIA işlem yükünün ağır olduğu yerlerde hiç gözükmüyor. NVIDIA ancak newbie gamer eğlendirmekten öteye gidemeyen bir firma. Fanboylukta sana kolaylıklar dilerim. Şimdi güncel listelere gelelim, gerçek dünyaya hoş geldiniz;Hangi hayal dünyası bu acaba 9070XT önce 5070 Ti'yi geçsin.
Rakip bile değiller kabul etmen güzel. NVIDIA %89 pazar payı AMD % 10 bile değil. Steam ilk 20 de AMD GPU'su yok.
Fotoğrafa iyi bak hem de en güçlü Nitro modeli iyi ağlamalar. Bu arada 600 dolara 9070XT bulursan 2 adet de bana al parasını veririm.
Eki Görüntüle 2496316
Dostum tüm oyun konsolları ve süper bilgisayarlar içerisinde AMD teknolojisi var. NVIDIA işlem yükünün ağır olduğu yerlerde hiç gözükmüyor. NVIDIA ancak newbie gamer eğlendirmekten öteye gidemeyen bir firma. Fanboylukta sana kolaylıklar dilerim. Şimdi güncel listelere gelelim, gerçek dünyaya hoş geldiniz;
Kaynak
NVIDIA ve Intel fanboyları için güncel işlemci listesi (Mayıs 2025 listesi) de şurada, son sıraya dikkat;
AMD yıllar önce yaptı bu antlaşmaları. Ayrıca o kadar da olacak elbette sonuçta AMD 2. sırada ki çip üreticisi hepsi de APU sistem.
Güncel liste derken neyin günceli senin hayal dünyanın mı? Daha AMD 5070 Ti'yi geçecek kart yapamıyor. Yüksek işlem derken AMD 3 yıllık 4090'ı geçememiş daha neden bahsediyorsun acaba. AMD direktörü açıklama yaptı amiral gemisinde rekabeti bıraktık diye. Daha bundan bile haberin yok.
Newbie gamer derken de herhalde konsol sahiplerinin newbie gamer olduğunu anlatmaya çalışıyorsun. Doğru diyorsun tak çalıştır yapıyorlar sonuçta ve konsollar içerisinde AMD sistem var.
Güncel liste atayım sana bak yeşil takımın 3 yıl önceki amiral gemisi ile AMD'nin 2025 amiral gemisi. Fanboylukta daha çok yol kat etmen lazım önce gerçekçi ol sonra fanboy olursun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.