Android Programlama Dersleri

Gerçekten uğraşılmış bir konu bende öğrenmek istiyorum ama sizin kadar bu konularda bilgili değilim videolu bir anlatım olsa (En azından baş kısımları) daha iyi olur. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle dersler için teşekkürler ama bir sorum olacak dersler eclipse üzerinden olduğu için güncelliğini yitirmis midir ? Biliyorsunuz Google destegini Android Studio'ya veriyor.

Müthiş bir paylaşım olmuş. Çok teşekkürler.

Hocam androıd studıo uzerınden anlatımınız var mı bır de metın textvıew oncelık ozellıgı nasıl verılır anlatır mısınız ?

Merhaba arkadaşlar.
Bir soru sormak istiyorum. Google Developer hesabı olup ta ücretli uygulama yaparak para kazanan ve bu ay parasını alabilen var mı? 16-17 aydır düzenli olarak gönderdiği parayı bu ay sorun var diye iptal etmiş. Bankayı değiştirdim tekrar denemiş ama yine sorun çıkmış.

Ne yapabilirim? Google'dan para alan kişiler, sizde de oldu mu bu ay bu sorun?

Merhabalar, ders anlatımında emeği geçen herkesi gönülden teşekkür ederim. Bir sorum olacak; bu derslere hakim olduğumuz zaman kendi başımıza profosyonel bir Android uygulaması çıkarabilir miyiz?

Hocam bende "setText" komutu çalışmıyor ne yapmam gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…