Android uzun süre sistem şişmesi

dionysoss

Kilopat
Katılım
4 Kasım 2017
Mesajlar
1.295
Çözümler
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba öncelikle, durumu şöyle özetleyim uzun süredir 6S kullanıcısıyım (3 küsur yıl) yazın durumuma göre yeni telefona geçiş yapacağım. Kafamda iPhone 11 7000TL civarına almak veya 3800 TL civarına Galaxy A52 alıp uzun ara sonra Android'e dönmek, 5G ülkede yaygınlaşana kadar bunu kullanmak var. Sonra zaten tekrar 5G'li bir iPhone modeline dönüş yaparım diye düşünüyorum.

Merak ettiğim en son kullandığım Android sürümü 6.0'dı ve telefon da Z3 Compact'Ti. O zamanlar uzun kullanımda sistemde takılmalar, uygulamalarda ve arayüzde takılmalar donmalar yaşanıyordu. Sonra 6S'e geçince rahatlamıştım açıkçası. Size sormak istediğim uzun süredir Android kullanan son sürümleri uzun süreli deneyimleyen kişiler acaba beni bilgilendirebilir mi bu açıdan Android kendini geliştirdi mi? Ben bu telefonu 3 yıl civarı kullanabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum köprünün altından çok sular geçti. Orta/Orta-Üst segment'in seni üzeceğini sanmıyorum. SD donanımlı telefon almaya özen göster. En az SD 730 donanımlı tutulan bir telefon işini rahatça görecektir. SD 855 tercih edersen daha da rahat edersin.
SD gerçekten uzun kullanımda önemli. Katılıyorum.
 
IOS cihazlar kadar uzun gitmeselerde eskiye göre Android cihazlar daha uzun ömürlü. Özellikle ucuz olan Oneplus modelleri ülkemize resmi olarak gelse çok güzel olacak.
 
Dostum birçok markanın telefonları ilk 6 aydan sonra kendini bırakıyor. Donanım'ı iyi olsa bile işletim sistemi çok zayıf. IOS'dan sonra çok hantal gelir
 
Arayüz akıcılık konusunda en sağlıklısı Samsung gibi bu sıralar.
Farklı bir konu açıp 3800TL'e güzel bir Samsung önerisi alabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı