Furkan.3310
Hectopat
Naruto.
Kategoriler hakkında nasıl fikri olmasın? Romantik animeyse orada komedi işlenecek değil ya. Ama komedi filmi sevmeyen birinin komedi animesi seviyor olmasına katılıyorum tabi.Birkaç kişi türe göre seç demiş. Ancak anime izlememiş birisinin kategoriler hakkında bir fikri de olamaz. O yüzden her kategoriden en az birkaç anime izleyip ona göre sevip sevmeyeceğine karar vermelidir. Mesela ben komedi kategorisinde hiç film izlemem çünkü sevmiyorum. Ancak komedi animelerini oldukça severim. Mesela komedi filmi sevmiyorum diye animeye başlarken onu düşünüp komedi animesi de sevmem diye önyargı ile yaklaşsaydım yanlış olurmuş. En basit örnek bu olur.
Kategoriler hakkında nasıl fikri olmasın? Romantik animeyse orada komedi işlenecek değil ya. Ama komedi filmi sevmeyen birinin komedi animesi seviyor olmasına katılıyorum tabi.
Ahaha içinde kalıcak o hisRokka No Yuusha, Charlotte gibi şaheserlerle başlayabilirsin.
Hocam arkadaşın izlediği anime fena bir anime değil bu kadar neden yükseldiniz? Şahsen bende AOT sevmem@nacs İzlediğin her animeyi beğeniyor musun? Ne zaman başladın ve şimdiye kadar kaç tane izledin?
Hocam arkadaşın izlediği anime fena bir anime değil bu kadar neden yükseldiniz? Şahsen bende AOT sevmem![]()
Merhaba sayın Technopat kullanıcıları!
Ben anime izlemeye başlamak istiyorum ama çok uzun bir seri olmamasını ve beni saracak bir hikayesinin olmasını istiyorum. Anime izlemek ve manga okumaya sizce nereden başlanır?
Ortalama animelere şaheser dememesi için ilk önce b** gibi olanları görmesi lazım.Evet Sword Art Online izleyerek en fiyasko anime nasıl yapılır onu görmüş olursun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.