Anime önerisi

Spor animesi hiç izlememişsin sevmiyorsun demek ki. Araya Dram Romantizm atmışsın. Your Lie in April izleyebilirsin. Sword Art Online izleyebilirsin. Code Geass izleyebilirsin. Code Geass'ı kesinlikle seveceğini düşünüyorum. Kusuriya no Hitorigoto direkt 9/10 bir anime. Grand Blue izleyebilirsin Top Komedi Animesidir. Clannad izleyebilirsin, Toradora izleyecek kadar düştüysen neyse. Cyberpunk Edgerunners izleyebilirsin. Dediklerimde sevmeyeceğin bir anime olduğunu sanmıyorum. İyi seyirler şimdiden :)
Grand Blue gerçekten çok iyi öneririm, yazın 2.sezonu çıkacak sanırım. Onun dışında komedinin en iyilerinden The Disastrous Life Of Saiki K. olabilir. Biraz aksiyon olsun dersen Sakomoto Days izleyebilirsin yeni başladım fena değil.

Grand Blue gerçekten çok iyi öneririm, yazın 2.sezonu çıkacak sanırım. Onun dışında komedinin en iyilerinden The Disastrous Life Of Saiki K. Olabilir. Biraz aksiyon olsun dersen Sakomoto Days izleyebilirsin yeni başladım fena değil.

Hocam bence mangasını okuyun Sakamotunun. Animesi mangasının yanında çok zayıf

Hocam bence mangasını okuyun Sakamotunun. Animesi mangasının yanında çok zayıf
Çok çok sarmadıkça pek manga okumayı sevmiyorum ya. Şuana kadar sadece Tokyo Revengersı bitirdim, Blue Lock'ta da günceldeyim. Fakat Sakamoto sarmaz gibi yine de çok iyi derseniz bakarım.

Çok çok sarmadıkça pek manga okumayı sevmiyorum ya. Şu ana kadar sadece Tokyo Revengersı bitirdim, Blue Lock'ta da günceldeyim. Fakat Sakamoto sarmaz gibi yine de çok iyi derseniz bakarım.

Bence çok iyi değil ancak mangası Animesinden daha iyidir ama manga okumayı sevmiyorsanız izleyen boş verin.

Anladım saolun, şimdi farklı konu açmam gerekmez herhalde ama böyle çok sürükleyici manga öneriniz var mı başka?
ne tarz mangalar acaba manga diyince çok geniş bir yelpaze var. Bne spor animesi ve mangası sevdiğim için onlardan önerebilirim. Romantizm olarak Kaoru Hana wa Rin to Saku animeside çıkıyor zaten. Romantizm'in GOAT'ı. Harika bir seri. ilginiz varsa kesinlikle ama kesinlikle okuyun.

İzlediğim animeler.
  • BLEACH​
  • JoJo​
  • Berserk​
  • Code Geass​
  • DxD​
  • Date a Live​
  • Call of the Night​
  • Tate no yuusha​
  • Fate serisi​
  • erased​
  • Monster​
  • Vinland Saga​
  • Castlevania​
  • Tokyo Ghoul​
  • Nanatsu no Taizai​
  • owari no seraph​
  • Sword Art Online​
  • Redo of Healer​
  • Naruto Classic /Shipudden​
  • HxH​
  • dororo​
  • Black Clover​
  • Another​
  • AOT​
  • Horimiya​
  • Hell's Paradise​
  • Demon Slayer​
  • JJK​
  • Chainsaw Man​
  • todomachi game​
  • au hari ride​
  • taradora​
  • Bunny Girl Senpai (değişik adı var)​
  • Akame ga Kill!​
  • Death Note​
  • VAMPİRE KNİGHT​
  • Darling in the FranXX​
  • Tokyo revengers​
  • Mushoku Tensei​
  • Eminence Shadow​
  • Elfen Lied​
Bu animeler dışında herhangi bir anime öneriniz var mı? Elfen Lied'i az önce izledim ve beğendim yine o türden başka bir anime varsa önerilere açığım.
Reis 12 bölüm travma yaşamak istiyorsan fenasal bir drama olan Love Flops izle

İzlediğim animeler.
  • Bleach​
  • JoJo​
  • Berserk​
  • Code Geass​
  • DxD​
  • Date a Live​
  • Call of the Night​
  • Tate no yuusha​
  • Fate serisi​
  • erased​
  • Monster​
  • Vinland Saga​
  • Castlevania​
  • Tokyo Ghoul​
  • Nanatsu no Taizai​
  • owari no seraph​
  • Sword Art Online​
  • Redo of Healer​
  • Naruto Classic /Shipudden​
  • HxH​
  • dororo​
  • Black Clover​
  • Another​
  • AOT​
  • Horimiya​
  • Hell's Paradise​
  • Demon Slayer​
  • JJK​
  • Chainsaw Man​
  • todomachi game​
  • au hari ride​
  • taradora​
  • Bunny Girl Senpai (değişik adı var)​
  • Akame ga Kill!!​
  • Death Note​
  • VAMPİRE Knight​
  • Darling in the FranXX​
  • Tokyo revengers​
  • Mushoku Tensei​
  • Eminence Shadow​
  • Elfen Lied​
Bu animeler dışında herhangi bir anime öneriniz var mı? Elfen Lied'i az önce izledim ve beğendim yine o türden başka bir anime varsa önerilere açığım.

Hajime no Ippo, Hellsing Ultimate, Bungou Stray Dogs, Kiseiju, Ghost in the Shell sac serisi, Fullmetal alcemist ben 2003'ü seviyorum ama fmab ı daha çok tavsiye ediyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı