Animeler çizgi filmdir

Yıl neredeyse oldu 2024 hala animeye çizgi film değildir diyen yoktur bence 😀

Evet zaten aklı başında olan, mantıklı düşünen insan bunu söylemez. Sadece çoğu insan anime izlemediğinden ve dar vizyonlu olduğundan bayağı yanlış anlaşılma ve tartışma oluyor.
 
Evet, anime çizgi filmdir. Ancak çocuk çizgi filmi değildir.
 
Anime izleyen birisi olarak söylüyorum. Çizgi Film'in anlamını biraz öğrenelim ilk önce "bir hareketin her evresini ayrı ayrı gösteren, elle ya da bilgisayarla yapılmış resimlerin alıcıyla tek tek çekilmesine dayanan ve gösterimde sürekli bir hareketi ortaya koyan film tekniği." burada çocuklarla alakalı bir ibare yok. Yani anime aslında türden türe göre değişir ama yetişkin çizgi filmidir. Çizgi film çocuklara özel bir şey değildir bir film tekniğidir.
 
O dönem anime çizgi filmdir derken bu bebek işi denmek isteniyordu. Tanımsal bir savaş değil, insanların zevklerine hakaret edilme amacıyla söyleniyordu ama en azından bi 4 yıl olmuştur bu mevzu aşılalı.
 
Çizgi filmdir fakat fan kitlesi ortalama bir Valorant oyuncusu ile aynı toxicliğe sahiptir. Sadece 1 tane anime izledim o da arabalarla alakalı diye, adam profil resmime bakıp otaku diyor. Gel de laf anlat. :D

Hocam öyleleri hiç Otaku'nun anlamını bilmiyordur. Bana da söylüyorlar çoğu zaman. Ama vizyonları konuda da belirttiğim gibi "sigma" editlerinden öteye gidemiyor.


Hocam bunun açıklaması daha iyi yapılamazdı :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı