Animeler neden çizgi film olarak görülüyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çizgi film nedir?

tom.jpg




Çizgi filmler, çocuklara yönelik yüzeysel, aksiyonu bol ve vakit gecirmeye odaklı animasyonlar olarak tanımlanabilir. Genel olarak daha genç kitleleri hedef alan aksiyon veya komedi ağırlıklı serilerdir.

Çizgi film örnekleri; thundercats, bravestarr, garfield, catdog, he-man

anime nedir?

pokemon-.jpg


Anime konu işleyiş tarzları ve çizimlerinden dolayı çizgi filmlerden ayrılmaktadır. Animeyi çizgi filmden farklı kılan en büyük özelliklerden biri çocuklara değil yetişkinlere de yönelik çok ürün barındırmasıdır demek istediğim bu.
Kavram olarak evet ayırmak için ayrıca anime diye bahsedebilirsin, ama çizgi film denince bir değer kaybediyor mu?
 
Türkiye'de ki çoğu çizgi film çocuklara yönelik olduğu için türkler'de animeyi çocuklara göre sanıyor.

Çocuklara göre olmadığının kanıtı;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu müzik şu atmosfer...
 
Çizgi filmin kelime anlamıyla yolla çıkarsak zaten animeler de çizgilerden oluştuğu için çizgi film olur. Ama vatandaşımız çizgi film olarak çocuk dizileri dışında hiçbir şey bilmediği için çizgi filmleri çocuk filmi olarak görüyor. Bu da animelerin çocuk filmleri olduğunu düşünmelerine yol açıyor. Aslında biraz da cahillik. Eğitim şart. 👍 (13 yaşında mümessil espirisi yapıyorum, öyle de alfayımdır. 👍)

Fakat anime yine de bir ayrı bir türdür yetişkinleri uygun olduğu için anime oluyor diye bir şey yok Rick and Morty de mi anime o zaman edit: Biliyoruz Rick and Morty animasyon.
 
Bir LGBT savunucuları iki şu anime savunucuları bitmiyor arkadaş:D Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz ki izleyen izler izlemeyen izlemez. Çizgi film olduğu gerçeğini değiştirmez bunlar. Ayrıca ergen özentisi.
 
Bir LGBT savunucuları iki şu anime savunucuları bitmiyor arkadaş:D neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz ki izleyen izler izlemeyen izlemez. Çizgi film olduğu gerçeğini değiştirmez bunlar. Ayrıca ergen özentisi.

Lütfen yaşınızı söyleyin.
 
Neyse renkler ve tatlar tartışılmaz herkes istediğini izlesin.
 
Ekran Görüntüsü (294).png


Aynı sayfada 3 tane anime konusu. Subhanallah.
Konumuza dönecek olursak: Anime çizgi filmdir. Asıl yanlış bilinen çizgi filmdir. Çizgi film sadece çocukların izlediği bir şey olarak görülüyor.
 
Neyse renkler ve tatlar tartışılmaz herkes istediğini izlesin.
Kimse kimsenin izlediği şeye karışmıyor şu an. Çizgi film denince aklınıza cartoon network geldiği için animeye çizgi film denilince eliniz ayağınız tutuluyor, çok belli.
 
Mantıken anime japon çizgi filmidir ve çizgi filmin bir türüdür. Ha isteyen istediğini izler ama illaki kendinizi ayrıştırmaya ve belli etmenize gerek var mı?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı