Annemi kırdım

• Konuyu başlatan Shura
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 6.737
S

Shura

Ziyaretçi
Arkadaşlar 30-40 dk önce anneme biraz sesimi yükselttim küstü galiba odasına gitti uyumuş.Bunu hep yapıyorum sürekli annemi kırıyorum. Gittim bi buket çiçek yaptırdım, uyandırdım anne özür dilerim dedim cevap vermeden geri yattı. Bi kaç sefer daha dişedim git başımdan uyuyorum dedi. Gönlünü olmak için ne yapabilirim.

Sürpriz hazırla. Bayanlar sürprizlere bayılır. Bu sürpriz çok masum olmalı. Sen çiçeği eline verme, o alsın eline yani odasının önüne falan koy ne seviyorsa onu koy işte çikolata falan olur. Bir de not yaz ama çok masum olduğunu belirt. Bir daha bunu yapmayacağını yaz nota ve bir daha yapma. Sorun ortadan kalkar inşallah.

Sürpriz hazırla. Bayanlar sürprizlere bayılır. Bu sürpriz çok masum olmalı. Sen çiçeği eline verme, o alsın eline yani odasının önüne falan koy ne seviyorsa onu koy işte çikolata falan olur. Bir de not yaz ama çok masum olduğunu belirt. Bir daha bunu yapmayacağını yaz nota ve bir daha yapma. Sorun ortadan kalkar inşallah.
Yatağın yanına bırakmıştım. Şimdi geri alıp başka bir yere koysam olmaz herhalde.

Çiçek yanında dursun. Uyanınca yine durum devam ederse bırak kendi haline. Bir iki gün sonra barışırsınız.
Sürekli annemi kırıyorum. Babamı terliyorum filan. Psikolojim de bir sıkıntı olabilirmi yoksa ergenliğin getirdiği bir durum mu ?

Bir tane daha çiçek al ve odasının önüne koy. Odayı donat çiçekle en çok hangi çiçeği seviyorsa onu al.

Bu sefer buket yapma tek tek çiçekleri koy yatağının yanına. Bir de kapıya not yaz. Özür dile ve bir daha yapmayacağını yaz, güzel ve anlamlı şeyler yaz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı