Anonymous Çeviri VirusTotal sonuçları

Evet. sfc komutları, cihazınızı her zaman Windows Update kullanarak onarır. Sanırım Windows Update, virüs tarafından engelleniyor. Formatlamanız en iyi yol.

USB ile mi yoksa normal mi? Bir de son soru olarak bu dediğim olay bu virüsden mi oluyor 88 derece CPU ve 2000 RPM fan hızı

virüstotal VirusTotal kernel32.dll

USB ile mi yoksa normal mi? Bir de son soru olarak bu dediğim olay bu virüsden mi oluyor 88 derece CPU ve 2000 RPM fan hızı
Evet sanırım virüsden dolayı. Flash belleğiniz ile yapın. Normal yapmak virüsleri temizlemez.

Basit bir trojan. Verdiğiniz dosyaları VMware'de test ettim. Ve sistemde bulunan C:\Windows\system32\kernel32.dll dosyasını yamalamaya çalıştığını gördüm. Bu yamayı kontrol ettiğimde belirlenen dosya yolundaki dosya silindiğinde yeniden aynısını oluşturmaya çalıştığını gördüm. (Yani sen silsen de geri gelecek uygulama.) Sonra yüklenen oyunlardaki şifre ve chatte yazdıklarımı kaydettiğini ve http;//(Bir ip adresi. IP adresi yaymak sanırım suç) adresine bunu bir şifreli dosya içinde gönderdiğini gördüm. Önerim hiç uğraşmadan formatlaman. Formatlamadan sonra oyun ve google hesaplarının şifresini değiştirmen.

Cmd yi acip Sfc scannow yazdığım da kernel32.dll dosyası çıkıyor hep ondan mı bu yoksa birde açılışta fan sesi aşırı hızlanıyor cpu 88 dereceye falan çıkıyor formatlarda düzelir mi ki acaba diye düşünüyorum

Şuan windows 11 usb flashima yaziyorum
Evet sanırım virüsden dolayı. Flash belleğiniz ile yapın. Normal yapmak virüsleri temizlemez.

Cmd yi acip Sfc scannow yazdığım da kernel32.dll dosyası çıkıyor hep ondan mı bu yoksa birde açılışta fan sesi aşırı hızlanıyor cpu 88 dereceye falan çıkıyor formatlarda düzelir mi ki acaba diye düşünüyorum
Dedim. Düzelir. Ayrıca ısı sorunu devam eder ise cihazınızın toz temizliğini yapın.

Benimle bu kadar uğraştığın için saolasin kral.

@Ekmekara sıram bir suru gereksiz sürücü vardi sistem kurtarma MSR gibi hepsini sildim aha bu 2'si kaldi kanks şimdi ne yapayım.

Dosya Ekleri

• 20230520_164916.jpg
    20230520_164916.jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Benimle bu kadar uğraştığın için saolasin kral.

@Ekmekara sıram bir suru gereksiz sürücü vardi sistem kurtarma MSR gibi hepsini sildim aha bu 2'si kaldi kanks şimdi ne yapayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1. Shift F10.
  2. Diskpart
  3. List disk.
  4. Sel disk 0 (eğer HDD disk 0 ise)
  5. Clean
  6. Komut satırını kapat.
  7. Yenile.
Bunların hepsini yaptım kurayım mi simdi 931 GB SSD'ye Windows'u.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı