Çözüldü Antivirüs gerekli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CoderM

Femtopat
Torrent falan uğraşmıyorum her işim sağlam korsan falan uğraşmam gerek var mı? Windows Defender yeterli mi?

Çözüm
Hesaplarına bir şey olursa umarım sorumluluk sahibi olursunuz.

Sizin de dediğiniz gibi ''önüne geleni indirmiyorsa'' bir sorun olmaz merak etmeyin.
Bellek kullanımı yüksek ama nod 32' ye de bakabilirsiniz. İlla kaspersky kullanmak zorunda değilsiniz tonlarca av programı var. İnternet security olmadıktan sonra da hepsi aynı şey zaten.
Hesaplarına bir şey olursa umarım sorumluluk sahibi olursunuz.

Sizin de dediğiniz gibi ''önüne geleni indirmiyorsa'' bir sorun olmaz merak etmeyin.
Bellek kullanımı yüksek ama nod 32' ye de bakabilirsiniz. İlla kaspersky kullanmak zorunda değilsiniz tonlarca av programı var. İnternet security olmadıktan sonra da hepsi aynı şey zaten.

Çözüm
Ben banlatmıştım. (Dikkat edin de çoklu hesaptan ban yemeyin)

Nasıl yiyebilirimki bağlantım yok Technopat'te inş karışıklık olmaz.
Ben banlatmıştım. (Dikkat edin de çoklu hesaptan ban yemeyin)

Önüne gelenle bunun bir alakası yok, zaten bilgileri Avast paylaşıyor :D ?

Aga b arkadaşım bayağı üzülmüştü banlandım diye.
Sizin de dediğiniz gibi "önüne geleni indirmiyorsa" bir sorun olmaz merak etmeyin.
Bellek kullanımı yüksek ama nod 32'ye de bakabilirsiniz. İlla Kaspersky kullanmak zorunda değilsiniz tonlarca av programı var. İnternet Security olmadıktan sonra da hepsi aynı şey zaten.

Teşekkürler.

Öyle Antivirüs programları var ki silmek istediğinde:"Eğer bu antivirüs programını silerseniz bilgisayarınıza virüs bulaşacaktır." Diyor.Güzel bir antivürüs programlarını bulun ve tercih edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı