Kastor
Hectopat
Sizce antivirüs programı bilgisayarımda işe yarar mı? Korsan oyunlarla hiçbir alakam yok. Bütün oyunlarım Steam veya Epic Games'ten. Bilmediğim sitelerden bir şey de indirmiyorum. Antivirüs programına gerek var mı?
Yanlış bilgilendirmiyorum. Defender, arkadaş virüs indirse bile engelleyip siliyor zaten.
Kaspersky yüklediğimizde Windows Defender'ı devre dışı bıraksak sorun olur mu?
Bu dediğinize kendiniz inandınız mı?
Kaspersky yüklediğiniz zaman otomatik olarak Windows Defender devre dışı kalıyor zaten.Kaspersky yüklediğimizde Windows Defender'ı devre dışı bıraksak sorun olur mu ?
Ben de şu an devre dışı değil, arkada halen çalışıyor.Kaspersky yüklediğiniz zaman otomatik olarak Windows Defender devre dışı kalıyor zaten.
Otomatik olarak devre dışı kalıyor, sizin ek işlem yapmanıza gerek yok.Kaspersky yüklediğimizde Windows Defender'ı devre dışı bıraksak sorun olur mu ?
Gerek yok. Windows 10 düzenli güncelleme alıyor ve defender bu işleri hallediyor.Antivirüs programına gerek var mı?
Kaspersky ya da herhangi bir antivirüs yüklediğin zaman Windows Defender uyarı veriyor bu uyarı şu anlamda: "bilgisayara yeni bir antivirüs yüklendi etkinleştirmek istiyor musunuz" gibi bir uyarı veriyor eğer buna evet derseniz Windows Defender'in yerine o antivirüs geçiyor zaten.Kaspersky yüklediğimizde Windows Defender'ı devre dışı bıraksak sorun olur mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.