Kastor
Hectopat
Sizce antivirüs programı bilgisayarımda işe yarar mı? Korsan oyunlarla hiçbir alakam yok. Bütün oyunlarım Steam veya Epic Games'ten. Bilmediğim sitelerden bir şey de indirmiyorum. Antivirüs programına gerek var mı?
Devre dışı bırakmaktan kastığımız aslında Windows Defender'in yerine o geçiyor. Yeni bir AV yükleyince soruyor zaten Windows bu etkinleştirilsin mi diye.Ben de şu an devre dışı değil, arkada halen çalışıyor.
Sizce antivirüs programı bilgisayarımda işe yarar mı? Korsan oyunlarla hiçbir alakam yok. Bütün oyunlarım Steam veya Epic Games'ten. Bilmediğim sitelerden bir şey de indirmiyorum. Antivirüs programına gerek var mı?
Yanlış bilgilendirmiyorum. Defender, arkadaş virüs indirse bile engelleyip siliyor zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.