AOC 24G2U 24" 1MS 144Hz Alınır Mı?

• Konuyu başlatan U.Altun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 573
  • Görüntüleme 126.143
Teknobiyotik.com
Bu arada o kadar çıldırılcak bir şey değilmiş bu ölü pixel olayı uğraşmaya bile değmez koskoca ekrnada küçücük bir nokta sonuçta.
Bende oradan aldım bugün elime ulaştı. Sonradan oluşur mu bilmem ama şuan ölü piksel vs. birşey yok.

Ben bilgisayarı toplamadan önce laptoptan görüntü alarak test yapmıştım, bilgisayarı toplayıp baktığımda göremedim ölü pixel falan. Eco mod'dan standartı parlaklık 0 kontrast 0 yapın webde gezinirken gece onu kullanın, programından game moda alırsınız oyun oynarkende. Monitör harika gerçekten.

Arkadaşlar satıcılar tadını kaçırdı hiç biyerde stok yok. Arada bi açıyorlar satışı ama faiş fiyattan, 1450 tl gibi ve yarım saat sonra yine yok. O tek tük satışa açtıklarıda milleten geri dönen ölü pikselli veya sorunlu monitörler mi bilmem. Yada fiyat yükseltmek için mi yapıyorlar acaba.

Ben bilgisayarı toplamadan önce laptoptan görüntü alarak test yapmıştım, bilgisayarı toplayıp baktığımda göremedim ölü pixel falan. Eco mod'dan standartı parlaklık 0 kontrast 0 yapın webde gezinirken gece onu kullanın, programından game moda alırsınız oyun oynarkende. Monitör harika gerçekten.
Bende çok beğendim dediğiniz ayarları deneyeceğim. Teşekkür ederim.

Piyasaya bu günlerde mi girdi bilmiyorum ama asus vg249q ve vg259q ıps monitörler bazı yerlerde satışa çıkmış. vg249q 1650tl civarı, vg259q 2000tl civarında.Bunların bazıları 1ms yerine 5 ms diye ilan vermiş vg249q için. Hatta itopya'da üstüne birde 60 hz yazmış.Biraz baktım vg249q 24G2U ve xg2405 aynı panda panelmiş. Ama vg 259q AU Optronics AHVA (Gelişmiş Hiper İzleme Açısı) paneli. Fiyatlar biraz düşse mantıklı geldi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı