AOC AG241QG Agon 24" Alınır mı?

Makaleler
30
Yer
Hell
Dell S2716DG 27" almayı düşünüyordum fakat color banding sorunu varmış. En son revizyonda bazı kullanıcılarda varmış, bazıların da ise yokmuş. Riske girmek istemiyorum ama bir yandan da 27" diye aklım gidiyor. Bu modelin 24" olan modeli var bir de.
Şimdi ise yeni gördüm model AOC AG241QG Agon 24" araştırıyorum. Technopat incelemesi mevcut. Herhangi bir sorun olduğunu söylemiyorlar. Dell gibi internette banding konusunda şikayetçi olan göremedim çok. Kullanan var mı? @Asım Demir 'in kullandığını gördüm. Memnun musunuz? Bir sorunu var mı? Mümkünse masadaki konumunun resmini çekip yükler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın büyüklüğü ile karşılaştırabilirsiniz.

masa.jpg

Ben memnunum. Kullandığım en iyi monitör bu zamana kadar. Öneririm.

MSI Optix MAG27CQ 27" 144 Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) FreeSync Fiyatı

O zaman o modeli önermem. Bu modeli öneririm. Aynısını bir arkadaşım kullanıyor. TN panelden VA panele, yani bu modele geçti ve bir daha TN kullanmaya niyeti yok. Hatta hangi modelden geçti biliyor musunuz? Dell'in 27" olanı değil 24" olanından. Ciddiyim bu arada şaka değil. Sebebi ise Dell'in sizin de bildiğiniz sorunlarından dolayı. Sonra bu modeli aldı ve huzura erdi. Dell'in o modeli yine TN panel bu arada. Sadece uygun fiyata G-Sync sunması cazip ve ek olarak 165 Hz yenileme hızı sunuyor. Alınma sebebi o yani ve alınırdı da sorunları olmasaydı.

Son düzenleme:
27 inç olan için mesaj atmıştım Hepsiburada'ya. 24 olan için hangi revizyonu gönderiyorlar bilmiyorum. İtopya'da varmış ama fiyatı pahalı.
Gidip mağazaya açıkta varsa denesem nasıl olur acaba? Gerçi kapalı kutudaki nasıl çıkacak, reyondaki nasıl çıkacak? O da muamma.

Gidip deneyin en azından renklerini falan görmüş olursunuz. Sorun olmazsa da alırsınız. Aldığınızda sorun çıkma ihtimali düşük bence. Monitör en sağlıklı görerek alınır. Sorun çıkarsa da iade edersiniz zaten.
27 inç olan Itopya'da 500 TL fazla. Hepsiburada indirimini söyleyip o fiyat üzerinden alabilirim belki. Ama ilk önce denemem lazım ve kredi kartı kullanmadığım için bütçe ayarlamam lazım. Olmazsa bir sonraki ay maaşa[emoji4]

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı