Apple eski kasaları değerlendirmek için üretiyor bence. Tasarım 3 modelde de aynı.
Tüm Apple cihazlarını kullandım neredeyse, iPhone 5 tasarımı çok hoşuma giderdi.
iPhone 14 Pro da çok hoşuma gidiyor doğrusu
Apple eski kasaları değerlendirmek için üretiyor bence. Tasarım 3 modelde de aynı.
Bende severim iPhone 5'in tasarımını.Tüm Apple cihazlarını kullandım neredeyse, iPhone 5 tasarımı çok hoşuma giderdi.
iPhone 14 Pro da çok hoşuma gidiyor doğrusu![]()
Bende severim iPhone 5'in tasarımını.
Bende Apple tercih ederim mümkünse ama neye göre dediniz bunu? Her şeyde ezmiyor Apple kabul ederim bunu. Bence boş bir karşılaştırma model bazlı değerdirmek lazım. @Yavuz Selim YılmazApple.
Bende birkaç ay öncesine kadar İphone 5s kullanıyordum. 7'ye geçtim şimdi.Bende severim iPhone 5'in tasarımını.
Apple ekosistemi daha geniş ve yazılımları daha optimize.Bende Apple tercih ederim mümkünse ama neye göre dediniz bunu? Her şeyde ezmiyor Apple kabul ederim bunu. Bence boş bir karşılaştırma model bazlı değerdirmek lazım. @Yavuz Selim Yılmaz
Apple ekosistemi daha geniş ve yazılımları daha optimize.
Bastım randomuSamsung 1000 basar. Apple marka satıyor Samsung ise kalite ve teknoloji satıyor...
Model olarak karşılaştırmak lazım Apple dediğimiz markanın tarihi çok eskiye dayanıyor PC(personal Computer) cihazların icadında Apple'ın payı büyük ama telefon açısına gelirsek Samsung daha iyi her yelpazeye göre ürün ve F/P
Evet optimizasyon konusunda alıyor ama kime göre neye göre tasarımı daha iyi adamlar 1 kamere ekliyor IP 14 diyor rakip marka katlanır telefon teknolojisine geçiyor IP14 Pro Max 1TB 72bin TL iken S23 ult. 1TB 50 bin TL açık ara kamera ve kamera yapay zekası konusunda Samsung farkını koyuyor ekran konusunu anlatmama gerek yok galiba zaten Apple'a ekranını Samsung satıyor ve her bütçeye uygun telefonlar olsun F/P olsun samsung>>> (sadece telefonlar için konuşuyorum)
Boş tartışmalar. Apple'ın optimizasyonu ve kalitesi diğer markalar da yok. Tasarım olarak da fark atıyor. Tartışmaya gerek yok. Bu 3 şeye önem veriyorsanız düşünmeden Apple cihaz alın.
Birazdan Apple düşmanları bana saldıracak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.