Arabaya konulması gereken savunma aletleri

  • Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 72
  • Görüntüleme 12B
BM-27 Uragan işlevsel olur. 35 kilometre etkili menzil, 500 kilometre harekat menzili ile kullanışlı olur.
20 ton ağırlık, 9,63m uzunluk, 2,8m genişlik, 3,23m yükseklik. 220mm caliber, 16 roket kapasitesi, 15-20 dakika reload süresi, 2 adet ZIL-375 motora sahip. Bu motorlardan 2x180=360 beygir güç elde edersiniz. Maksimum 65km/h hıza çıkabilir. %40 yan eğimli yolları aşabilir.
@StronkComrade 'in de görüşlerini alabiliriz bu araç hakkında :D

LPG taktırırsınız tasarruf yaparsınız:D




Eki Görüntüle 406747
Maşallah 220mm...
 
Bir tane vites işinizi görür, R'e çekmek için. 😀

Şaka bir yana, biber gazı tek çözümdür. Ama bu yetmiyor dersen hiç önermeyeceğim şey kuru sıkıdır. Neden önermiyorum, çünkü karşıda gerçek bir silah olabilir ve sizde olan silahın da gerçek olduğunu sanabilir. Daha kötü şeyler olur. Bu yüzden biber gazı öneririm.
 
Öncelikle ben, kendim :)

Sonra; (bilmeyenler için Tsar Bomb kendisi)

Tsar_Bomba_Revised_User-Croquant%20with%20modifications%20by%20User-Hex%20%28Own%20work%29%20CC-BY-SA-3.0%20via%20Wikimedia%20Commons.jpg
 
En büyük savunma aleti bizzat arabanın kendisidir. Kapıları kilitleyip camı kapattığın vakit; ateşli silah bulundurmadığı müddetçe kimse sana zarar veremez.
Trafikte kendisini alt edebileceğim onca insan ile en ufak göz teması bile kurmam çünkü yapacağın hiçbir tartışma - hiçbir kavga; hayatta hiçbir şey kazandırmaz bana.

Bu farkındalığa ilk olarak bisiklette ulaştım çünkü yaşanan tartışmalarda açık hedeftim; diğer araç sürücülerine karşı. Ağırlık olmaması maksadı ile su şişesi bile taşımıyoruz yanımızda, kendimizi savunabileceğimiz hiçbir alet - edevat - kıyafet yok üzerimizde.

Bu tamamen öfke kontrolü ile alakalı, öfke insanın gözünü perdeler.
 
Son düzenleme:
İstanbul'da her minübüsün içinde S-400 var. Ruslar iyi para kırıyor.
 
Bence türbişon kullan. Neden diye sorarsan kavga esnasında karşı karşıya geldiğinizde adamın alnına anında sokup, kafada oluşacak delik sayesinde karşı tarafı görme imkanın olur. Ama yok ben abartı olsun istemiyorum dersen kaliteli bir elektrikli testere işini görecektir.
Ego Akülü Zincirli Testere Seti 35Cm Cs1401E Fiyatı
Çok pahalı da değil zaten.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı