Arkadaş olmaması

Sen yarın gelde sohbet edelim azıcık. Bende boştayım zaten. Ne dersin? Çaylı kahveli bir DC muhabbeti olabilir mesela?
Aldığım bilgisayar yarın geliyor onun kurulumuyla meşgul olacağım biraz. Bir de özel bir okulun fen lisesinde olduğum için yarından itibaren sınava hazırlık diyerek bizim okulu başlatıyorlar. Eğer boş vaktim olursa gelmeyi çok isterim.

Aldığım bilgisayar yarın geliyor onun kurulumuyla meşgul olacağım biraz. Bir de özel bir okulun fen lisesinde olduğum için yarından itibaren sınava hazırlık diyerek bizim okulu başlatıyorlar. Eğer boş vaktim olursa gelmeyi çok isterim.

Ekle Discord üzerinden beni. İstediğin vakit yazabilirsin. Homeoffice çalışıyorum haliyle 85% boştayım :) Allah kolaylık versin bu arada.

Ayrıca biraz efkarlı gördüm sizi biraz kafa dağıtın. Rahatlayın biraz.
Nasıl kafa dağıtayım hocam? Varsa bir çözümünüz söyleyin. İnanın en istediğim şeylerden birisi şu an yarınım yokmuşçasına gülüp eğlenmek.

Zaten çoğu kişinin ya 1 tane ya da biraz zorlasan 2 tane gerçek arkadaşı var. Ultra yakışıklı veya zengin isen etrafında bayağı bir sahte kalabalık oluşur. Kafanıza takmayın derim. Açın hikayeli oyun devam edin.
Ayrıca bundan sonra arkadaş bulmanız da çok zor. Oyun arkadaşı bulabilirsiniz oda yeterli olur zaten.

Benim de hiç arkadaşım yok ama takmıyorum. İlk başlarda anlamamıştım neden benle kimse arkadaş olmuyor diye ama şimdi sebebini biliyorum. Farklı olmam. Şimdi seni kendi hayat hikayemle kafanı şişirmek istemiyorum ama yazmak istiyorum. Ben sadece kız olan bir ortaokulda okuyorum. Orda ki kızlar ile ben aşırı farklıyız. Onlar kıyafet, makyaj gibi şeyleri severken ben, oyun, Pokemon, anime, bilgisayar gibi şeylere ilgi duydum. Böyle olunca kimse benle arkadaş olmadı üstüne bana hala bir çocuk olduğumu, sevdiğim şeyleri bebekler sever dediler. Ben başlarda baya takmıştım yalnızlığa ama artık takmıyorum.
Otaku sayılabilecek bir insanım. Tam 6TB'lık anime arşivim var. Severek izledim her zaman. Her laf edildiğinde de kafaya takmadım ama sanırım haklısınız ben de farklıyım onlara göre...

Nasıl kafa dağıtayım hocam? Varsa bir çözümünüz söyleyin. İnanın en istediğim şeylerden birisi şu an yarınım yokmuşçasına gülüp eğlenmek.

Hocam en iyi çözüm oyun dizi film ve kitaplar. Özellikle evreni geniş olan oyunlara kaptırın kendinizi. Skyrim de mesela toplayın kitapları okuyun oyunda. Wither oynarken tüm karakterlerin kişiliğini hissedin. Ve de en önemlisi ve belki de saçma gelecek ama kendi kendinize bolca konuşun. Bir oyunu kitabı vs. Bitirince kendi kendinize inceleyin. Yanlış bir şey görünce kendiniz yorumlayın. Sürekli de arkadaşım neden yok diye düşünmeyin. 1 arkadaşınız olmasın ama kendi kendinize 1 gününüz eğlenceli geçsin.

Zaten çoğu kişinin ya 1 tane ya da biraz zorlasan 2 tane gerçek arkadaşı var. Ultra yakışıklı veya zengin isen etrafında bayağı bir sahte kalabalık oluşur. Kafanıza takmayın derim. Açın hikayeli oyun devam edin.
Ayrıca bundan sonra arkadaş bulmanız da çok zor. Oyun arkadaşı bulabilirsiniz oda yeterli olur zaten.
Ailemin durumu iyi çok şükür ama zengin değiliz. Ultrayı geçtim yakışıklı bile sayılabilecek bir insan değilim. Biraz fazla olan kilolarım sebebiyle bazılarının tatlısın dediği ve gözlerimin mavisinden dolayı aldığım iltifatların da üstüne çıkamadım henüz. Yani oluşan bir kalabalık yok desem yeridir.
Hocam en iyi çözüm oyun dizi film ve kitaplar. Özellikle evreni geniş olan oyunlara kaptırın kendinizi. Skyrim de mesela toplayın kitapları okuyun oyunda. Wither oynarken tüm karakterlerin kişiliğini hissedin. Ve de en önemlisi ve belki de saçma gelecek ama kendi kendinize bolca konuşun. Bir oyunu kitabı vs. Bitirince kendi kendinize inceleyin. Yanlış bir şey görünce kendiniz yorumlayın. Sürekli de arkadaşım neden yok diye düşünmeyin. 1 arkadaşınız olmasın ama kendi kendinize 1 gününüz eğlenceli geçsin.
Çok kitap okudum hocam. Harry Potter Witcher Metro ve daha nicelerinin kitap serilerini bitirdim. Çok dizi film izledim. Çok oyun oynadım ama bir yerde yetmiyor işte hiçbiri. Hiçbir aktivite ile dert ortağı olamıyorsunuz maalesef.

Otaku sayılabilecek bir insanım. Tam 6TB'lık anime arşivim var. Severek izledim her zaman. Her laf edildiğinde de kafaya takmadım ama sanırım haklısınız ben de farklıyım onlara göre...
En iyisi boş vermek hocam. Ben öyle yaptım ve gayet mutluyum. Zamanı gelince bir gün bizimde sadık, gerçek bir arkadaşımız olucak.

Ailemin durumu iyi çok şükür ama zengin değiliz. Ultra'yı geçtim yakışıklı bile sayılabilecek bir insan değilim. Biraz fazla olan kilolarım sebebiyle bazılarının tatlısın dediği ve gözlerimin mavisinden dolayı aldığım iltifatların da üstüne çıkamadım henüz. Yani oluşan bir kalabalık yok desem yeridir.

Kalabalığı boş ver. Nerede çokluk orada otkluk demiş atalarımız. Realist davran. Realistlik bana istediğim hayatı getirdi. Mantık istediğim işi, istek ise hayallerimi. Hepsini gerçekleştirdim mi? Elbetteki hayır. Yolun başındayız. Hiçbir şey için geç değil. Geçte kalmadık zaten. Başlangıç için çok iyi bir zaman.

Kendinin patronu ol. Kendi kendine yetebildiğin zaman tekte kalırsın, insansız da.

Zamandan önemli, senden senin için daha değerli hiçbirşey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı