Arkadaşım beni çıkar için mi kullanıyor?

Halil_mi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba benim çocukluk arkadaşım isim vermeyeyim yani bayağı samimi olduğum bir dostum var. Hatta ona kardeşim diyorum ve su aralar ben mi çok alinganim yoksa o beni çıkarları için mi kullaniyor anlamadım. Arkadaşlar ben genellikle dışa dönük biriyim arkadaşlarım vardır ama hep böyle 2'li gezmeyi severim ve bayadirda gezeriz o arkadaşımla fakat arkadaşım okulda başkalarıyla takılıyor beni çok takmıyor.

WhatsApp'tan yazınca görüldü atıyor ama bizim 3'lu grubumuz var. Orada da çok yakın arkadaşım var. Oradayken benimle sohbet ediyor bir şeyler diyor. Diğer yakın arkadaşıma anlattığımda bu konuyu dalga geçtiğini sorun yapma dediğimi söylüyor ama bu başkalarına yazıp bana yazmamasi insana koyuyor. Sizce beni çıkarları için mi kullanıyor bu arda geçen hafta hiçbir şey yoktu çok çok samimiydik ve yazdıklarıma cevap verirdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yol ver gitsin. İnsanları bu kadar ciddiye alıp kafaya takmaya gerek yok boşuna canınızı sıkmayın. Herkese hakettiği ve size davrandığı gibi davranın, çoğu zaman ise canınızı sıkan sözde arkadaşları hayatınızdan çıkarmanız en güzel tercih olur. Arkadaş dediğin bugün var yarın yok. Ne dostluklar ne sebeplerle bitiyor. Kendinize ve ailenize önem verin gerisi hikaye.

Kesin konuşmayacağım sadece tahmin yürütcem bence çıkar için değil de çocukluktan beri senle takıldığı için sıkılmış ve artık senle çok samimi olduüu için sorun etmez diye düşünüyor ona göre rahat takılıyor.

@Blue Beetle kanka o olsa keşke sadece 1 haftadır doğru düzgün sohbetimiz yok saka olduğunu soyluyolar ama bence degil

Yol ver gitsin. İnsanları bu kadar ciddiye alıp kafaya takmaya gerek yok boşuna canınızı sıkmayın. Herkese hakettiği ve size davrandığı gibi davranın, çoğu zaman ise canınızı sıkan sözde arkadaşları hayatınızdan çıkarmanız en güzel tercih olur. Arkadaş dediğin bugün var yarın yok. Ne dostluklar ne sebeplerle bitiyor. Kendinize ve ailenize önem verin gerisi hikaye.
Kanka ama yakının dediğin kişi yeri geldi paramızı bolustgumuz kişi senle değil baskalariyla konuşması koymazmi insana

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı