Halil_mi
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba benim çocukluk arkadaşım isim vermeyeyim yani bayağı samimi olduğum bir dostum var. Hatta ona kardeşim diyorum ve su aralar ben mi çok alinganim yoksa o beni çıkarları için mi kullaniyor anlamadım. Arkadaşlar ben genellikle dışa dönük biriyim arkadaşlarım vardır ama hep böyle 2'li gezmeyi severim ve bayadirda gezeriz o arkadaşımla fakat arkadaşım okulda başkalarıyla takılıyor beni çok takmıyor.
WhatsApp'tan yazınca görüldü atıyor ama bizim 3'lu grubumuz var. Orada da çok yakın arkadaşım var. Oradayken benimle sohbet ediyor bir şeyler diyor. Diğer yakın arkadaşıma anlattığımda bu konuyu dalga geçtiğini sorun yapma dediğimi söylüyor ama bu başkalarına yazıp bana yazmamasi insana koyuyor. Sizce beni çıkarları için mi kullanıyor bu arda geçen hafta hiçbir şey yoktu çok çok samimiydik ve yazdıklarıma cevap verirdi.
WhatsApp'tan yazınca görüldü atıyor ama bizim 3'lu grubumuz var. Orada da çok yakın arkadaşım var. Oradayken benimle sohbet ediyor bir şeyler diyor. Diğer yakın arkadaşıma anlattığımda bu konuyu dalga geçtiğini sorun yapma dediğimi söylüyor ama bu başkalarına yazıp bana yazmamasi insana koyuyor. Sizce beni çıkarları için mi kullanıyor bu arda geçen hafta hiçbir şey yoktu çok çok samimiydik ve yazdıklarıma cevap verirdi.
Son düzenleyen: Moderatör: