Arkadaşım dava açmak ile tehdit ediyor

2-3 yıllık bir sanal arkadaşım var. 19 Şubat'tan bu yana hep dava açmakla tehdit ediyor. Benim eskiden 1K abonelik bir YouTube kanalım vardı. 5 tane ise cihaz vardı. Arkadaşım bana "bana YouTube kanalını verir misin?" dedi ben de kibarca kabul ettim. 8 Ocak'ta sadece kendi cihazı vardı geri kalan cihazları hesaptan attı. Ben de "neden bizi hesaptan attın?" diye sordum. O da "hesap artık bana ait istediğimi yapabilirim." dedi. Çok garip geldi bana. Ve o hesap cihazı aldığım günden beri o benimdi. Hiç kimse hesabıma el koyamaz.

Neys,e benim Fatma Nur diye bir tane daha sanal arkadaşım var. Hep gizlice girmeye çalıştık hesaba ama en son yakalandık. Arkadaşım ikimizi de dava açıp polise vermekle tehdit etti. Üstüne üstlük yetmezmiş gibi Brawl Stars hesabımı, Google hesabımı ele geçirip 1K abonelik kanalımı sildi ve Family Link'e bağlayıp hesabın içine etti. O günden beri bize hep "eğer hesaba girmeye çalışırsanız sizi polise veririm", "dava açarım." gibi tehditlerde bulundu. Hep yapmaya devam ediyor. Kendisi 8-9 yaşında, biz 13-14 yaşındayız. Bizden çok küçük, nasıl dava açıp polise verebilir ki? Fatma Nur ile ben gerçekten çok sıkıldık. Ona dava açabilme şansımız var mı? Sonuçta hesabımı çalan da o tehdit eden de o.

Senden çaldığı hesap için sana dava açamaz. Girsen de dava açamaz. Emin ol asla bir şey yapamaz.

Hesaplarını çal ve şifrelerini al hepsinin. Engelle geç sonra.
 
2-3 yıllık bir sanal arkadaşım var. 19 şubat'tan bu yana hep dava açmakla tehdit ediyor. Benim eskiden 1K abonelik bir YouTube kanalım vardı. 5 tane ise cihaz vardı. Arkadaşım bana "bana YouTube kanalını verir misin?" dedi ben de kibarca kabul ettim. 8 Ocak'ta sadece kendi cihazı vardı geri kalan cihazları hesaptan attı. Ben de "neden bizi hesaptan attın?" diye sordum. O da "hesap artık bana ait istediğimi yapabilirim." dedi. Çok garip geldi bana. Ve o hesap cihazı aldığım günden beri o benimdi. Hiç kimse hesabıma el koyamaz.

Neys, e benim Fatma nur diye bir tane daha sanal arkadaşım var. Hep gizlice girmeye çalıştık hesaba ama en son yakalandık. Arkadaşım ikimizi de dava açıp polise vermekle tehdit etti. Üstüne üstlük yetmezmiş gibi Brawl Stars hesabımı, Google hesabımı ele geçirip 1K abonelik kanalımı sildi ve family Link'e bağlayıp hesabın içine etti. O günden beri bize hep "eğer hesaba girmeye çalışırsanız sizi polise veririm", "dava açarım." gibi tehditlerde bulundu. Hep yapmaya devam ediyor. Kendisi 8-9 yaşında, biz 13-14 yaşındayız. Bizden çok küçük, nasıl dava açıp polise verebilir ki? Fatma nur ile ben gerçekten çok sıkıldık. Ona dava açabilme şansımız var mı? Sonuçta hesabımı çalan da o tehdit eden de o.

Kanka o sizi değil siz onu dava edebilirsiniz şu an.
 
Hesabı geri alırsın her türlü Fatmanur dediğin arkadaşını telefona avukat olarak kaydet, resmi şekilde konuş ona dava açacağınla ilgili zaten senden yaşı küçük, yer büyük ihtmalle diye düşünüyorum ama biraz da korkut hatta yüz yüze görürsen konuşman da mantıklı olabilir.
 
Son düzenleme:
2-3 yıllık bir sanal arkadaşım var. 19 şubattan bu yana hep dava açmakla tehdit ediyor. Benim eskiden 1K abonelik bir YouTube kanalım vardı. 5 tane ise cihaz vardı. Arkadaşım bana "bana YouTube kanalını verir misin?" dedi bende kibarca kabul ettim. 8 Ocak'ta sadece kendi cihazı vardı geri kalan cihazları hesaptan attı. Bende "neden bizi hesaptan attın?" diye sordum. O da "hesap artık bana ait istediğimi yapabilirim." dedi. Çok garip geldi bana. Ve o hesap cihazı aldığım günden beri o benimdi. Hiç kimse hesabıma el koyamaz. Neyse benim Fatma nur diye bir tane daha sanal arkadaşım var. Hep gizlice girmeye çalıştık hesaba ama en son yakalandık. Arkadaşım ikimizi de dava açıp polise vermekle tehdit etti. Üstüne üstlük yetmezmiş gibi Brawl Stars hesabımı, Google hesabımı ele geçirip 1K abonelik kanalımı sildi ve family Link'e bağlayıp hesabın içine etti. O günden beri bize hep "eğer hesaba girmeye çalışırsanız sizi polise veririm", "dava açarım." gibi tehditlerde bulundu. Ve hep yapmaya devam ediyor. Kendisi 8-9 yaşında biz 13-14 yaşındayız. Bizden çok küçük nasıl dava açıp polise verebilir ki? Fatma nur ile ben gerçekten çok sıkıldık. Ona dava açabilme şansımız var mı? Sonuçta hesabımı çalan da o tehdit eden de o.

Hocam galiba sizin de yaşınız küçük tabii ki dava açamaz. Ve sanal arkadaşa YouTube hesabı mı verilir daha doğrusu hesap mı verilir? Bak isterse 10 yıllık sanal arkadaş olsun hesap verme.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı