Arkadaşıma aşık oldum

xhroin12

Centipat
En yakın arkadaşıma aşık oldum ama onun sevgilisi var ve arkadaşım onunla ayrılmayı düşünüyor. Benim yüzümden değil ama yine de onu seviyorum ama onu kaybetmekten korkuyorum. Ne yapmam lazım artık bir karar vermeliyim. Bana yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kişiliğini az çok tanıyorsanız tahmin edebilirsiniz ama yine de garantisi yok sizin kararınız diyebilirim, gerçekten içinde kalıyorsa ona söylemeni tercih ederim, sonuçta nereye kadar bu şekil ilerleyecek?

Parka çağırdım konuşacağım birazdan sonucu söylerim sağ olun.

Sonuç biraz şaşırtıcı öncelikle yine size sormam gerek parka çağırdım geldi sana bir şey söyleyeceğim dedi ben senden hoşlanıyorum ama şu an konuştuğum çocuk beni bırakmıyor dedi ben ayrılmak istiyorum ama o beni bırakmıyor falan dedi ne yapmak lazım.

Siz ona söylemeden o sana mı açıldı yoksa ilk sen mi açıldın?

Siz ona bir şey demeden ilk o açıldıysa o zaman muhtelemen sizi seviyordur empati kurabilirsiniz artık tek yapabileceğiniz beklemek ve onun davranışlarına dikkat etmelisin eğer gerçekten sevdiğini düşünüyorsanız. Olumsuz bir fikir vermek amacım değil ama hiç olmadık bir ilişkiye girmekte iyi sonuçlanmaz, zamanın geçmesini beklemelisin başka yapabileceğin bir şey yok.

Ama o arkadaşın dediği şey beni şüphelendiriyor bilmiyorum artık bekleyeceğiz sağ olun

@xhroin12 yani bilmiyorum ki cidden şans yüzüne güldu gibi ama ayrılmak isteyen kız ayrılır rahat rahat çocuk keko tarzı biri falan mı?

Galiba öyle biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…