Yakın olduğum kız arkadaşıma aşık oldum

Vicdan gezmez öyle tiplerde de karma diye bir olay var. Yaşattığını yaşarsın.

Bilemiyorum. Erkeklerin de niye para verdiğini anlayabilmiş değilim.

Ne diyebilecegimi bilemedim ki para da kolay kazanılmıyor.

Arkadaşlar merhaba nasıl anlatsam bilemiyorum ama ben sanırım kız kankama aşık oldum. Çok saçma geliyor ama yani bunu artık içimde tutamıyorum ve bunu kendisine de söyleyemem. Okul kapandığından beri görüştüğüm bir tek o var, onunla çok samimiyiz ve onu da kaybetmek istemiyorum. Kısacası ne yapacağımı bilmiyorum bir çıkmaza girdim ve bu durumu ona açıklarsam hiç iyi olmaz. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam çözüm çok basit ya kızı kaybetmeyi göze al demeyeceğim çünkü kızla. Yakın olmuşsun. Bu kızla kontağı kes WhatsApp Instagram Facebook arttık neresi olursa arama sorma yazma. O sana kesin bir gün dönecek döndüğünde ise açıl ve şunları söyle ona. Biz uzun süredir yakın arkadaşız ama benim sana olan bakışım uzun süredir değişti ve ben bu birlikteliği duygularıma yediremediğim için kestim. Özetle senden hoşlanıyorum ve hoşlandığım için de bu sekilde yaptım. Benim de bir adam olarak duygularım var ve insan bu pozisyonda istediği duyguları açamıyor. Hayatıma girmeni ve uzun süreli birliktelik istiyorum de ama bu son cümleyi çıkaradabilirsin. Kız yüksek ihtimal senden aldığı ilgiyi değeri bildiğinden reddetmeyecektir dostum ve emin ol benzer duyguları oda yaşıyor seni kaybetmek istemeyecektir. Evrimsel açıdan yanlış bir argüman ama insani olarak doğru. Evrimsel açıdan bakarsan kızın uydusu olmuşsun ve şu an kendine özel yer edindirmek istiyorsun ablamızın hayatında ve kadın bu benim en yakın uydum ne zaman kötü bir şey olursa onu ararım onunla vakit geçiririm rahatlığını yasıyor. Bu evrimsel içgüdüsel yani bilinçaltında böyle düşünür. Böyle direk olarak düşünme eğilimine gireceğini düşünmüyorum.

Evet sonucu merak edenler içi yazıyorum.
Dün akşam kendisiyle buluştum ve direkt konuya girdim, ondan hoşlandığımı ve benim için bir arkadaştan öte olduğunu söyledim ona içimi döktüm ve oda bunu anlayışla karşıladı ve beklediğimden daha normal karşıladı durumu sonrasında ikimizinde arkadaş olarak kalarak birbirimize destek olmamız gerektiğini söyledi ve bunu kafama çok takmam gerektiğini ve böyle bir şeyin olmayacğını söyledi ve bu şekilde bayağı bir konuştuk. Ona söylemek gerçekten beni çok rahatlattı ve arkadaş olarak kalabileceğimiz içinde mutluyum. Tabsiyelerinden dolayı buradaki herkese çok teşekkür ederim.

Kanka tam 1 sene geçmiş, bugün ne durumdasınız? Merak ettim.

Kanka tam 1 sene geçmiş, bugün ne durumdasınız? Merak ettim.
Hocam inişli çıkışlı bir yoldan sonra bu işin böyle olmayacağına karar verdik ve ayrıldık gibi birşey oldu. Depremden sonra zaten aramıza uzak mesafeler girdi ve her ne kadar sevgili olmasakta uzak mesafe arkadaşlıkta yürümüyordu ve ikimizinde iyiliği için Temmuz ayında bu işe bir son verdik.

Hocam inişli çıkışlı bir yoldan sonra bu işin böyle olmayacağına karar verdik ve ayrıldık gibi bir şey oldu. Depremden sonra zaten aramıza uzak mesafeler girdi ve her ne kadar sevgili olmasakta uzak mesafe arkadaşlıkta yürümüyordu ve ikimizinde iyiliği için temmuz ayında bu işe bir son verdik.

Benim yaşadığım bir duruma aşırı benziyor bazı kısımlar hariç, kız benden hoşlanmıştı ve arkadaş kalalım demiştim, inişli çıkışlı bir süreçten sonra bitiyor, arkadaştan asla sevgili olmaz durumu tecrübelendi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı