Arkadaşla ara nasıl bozulur?

İncitmemek istiyorsan her çağırdığında gitme takma fazla yavaş yavaş soğuduğunu anlayacaktır mesela senı okulda çağırıyorsa gitme işim var de yavaş yavaş arkadaşlığınız bitecek.

Dışarı çıkalım derse okul açılınca zaten derslerime odaklanacağım cikmiyacağım yavaş yavaş keseceğim arkadaşlığımi.

Cesaretini topla ve benimle bir daha işin olmasın de eger neden derse veya herhangi bir şey derse açıkla davranış ve el sakalarindan hoşlanmadığından ve barışma bir daha da yanına gelirse ve vurma vs bir şey yaparsa gücünü topla aynısı ona yap işin ucunda en fazla kavga edersin. Sakın diğer arkadaşların yazıdigi gibi engelleyip görmezden gelme sonra herkesin içinde bu dediklerini yapar yine sen incinirsin eğer ki yaparsan ve anlamamissa bu yaptigindan yüz yüze gelince ağzının payını vermelisin çekinmeden.

Hocam arkadaşın arkasida benden fazla romanlar falan var he benim de arkadaşlarım merhaba merhaba çocuk ayı gibi bir şey 1.85 falan kilolu boylu benim iki katim gibi bir şey çocuk bir de boksa falan gitmisligi var net döver yani beni çıkmamaya başlayacağım kışın zaten 2 sene sonra üniversite geçeceğim 11'e geçtim şu an şimdiden azıcık acacağım aramı zaten üniversite de tamamen bitiririm bu isi.

Son düzenleme:
Dışarı çıkalım derse okul açılınca zaten derslerime odaklanacağım cikmiyacağım yavaş yavaş keseceğim arkadaşlığımi.

Hocam arkadaşın arkasida benden fazla romanlar falan var he benim de arkadaşlarım merhaba merhaba çocuk ayı gibi bir şey 1.85 falan kilolu boylu benim iki katim gibi bir şey çocuk bir de boksa falan gitmisligi var net döver yani beni çıkmamaya başlayacağım kışın zaten 2 sene sonra üniversite geçeceğim 11'e geçtim şu an şimdiden azıcık acacağım aramı zaten üniversite de tamamen bitiririm bu isi.

Seni dövme hakkini kimse vermiyor ona kardeşim direk mesaj at o zaman böyle böyle hal hareketlerin bana karşı tutumun rahatsız ediyor o yüzden konuşmayalım de insan gibi sal geç.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı