Hocam Adana'lı olarak söylüyorum, Adana'nın hakkını yemeyin lütfen burada çoğunluk CHP'ye verdi.Deprem bölgesindekilere artık hiç acımıyorum. Ne dersiniz deyin tartışırız ama artık depremzedelerin birçoğuna üzülmüyorum. Beni en çok şaşırtan yerler deprem bölgeleriydi.
Hocam Adanalı olarak söylüyorum, Adana'nın hakkını yemeyin lütfen burada çoğunluk CHP'ye verdi
Hocam zaten bir Adana, hatay, Diyarbakır ders çıkarmış. Kalan tüm yerler AKP basmış. O taraflarda zaten genelde hep CHP alıyor diye biliyorum.
Gayet iyi oldu. Kılıçdaroğluna vermek istiyorsunuz daha mı iyi? Uyanın artık.
Yurt dışı Amerika ve İngiltere dışında neredeyse hepsi RTE'ye vermiş. Sebebini düşünün biraz.
Sonuçları bekliyorum şu an sadece tek isteğim seçimin en azından 2. tura kalmasıdır 2. turda sinan oğan'ın desteği umarım Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yana olur ama sinan oğan'ın ve zafer partisinin HDP olan bir masaya oturacağını düşünmüyorum HDP'yi istemeyebilirler ve Kemal Kılıçdaroğlu sinan oğanın dediğini yaparsa inanın bana daha çok oy alır HDP'nin desteği her ne kadar %10 oy getirse de bir o kadar AKP'ye küskün kitleden oyu azaltıyor HDP desteği devam ederse o AKP'ye küskün kitle 2. turda yine AKP'ye verir.
İktidara oy verenleri kastettim.E bizim suçumuz ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.