Aşı olmak neden zorunlu tutuluyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

markosben

Hectopat
Makaleler
2
Aşı olmayanların okul veya banka gibi yerlere girmesi yasak olacakmış. Neden böyle bir sistem var? Ben şimdi okullar açılınca, okula aşı olmazsam giremeyecek miyim? Aşı karşıtı değilim. Sadece olmak istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Siz aşı olacak mısınız?

Sözde zorunlu olmayan asiyi pasa pasa olasin diye. Kisitlama uygulanmadigi sürece bircok kisi kendi rizasiyla asi olmayi tercih etmeyecektir.
Giremeyeceksin kardeşim. Adama bak, millet virüs daha fazla yayılmasın diye aşı oluyor, paşam aşı olmak istemiyor. Aşı olmayanlar ömür boyu karantinada tutulsun.

Aşı olmayanların okul veya banka gibi yerlere girmesi yasak olacakmış. Neden böyle bir sistem var? Ben şimdi okullar açılınca, okula aşı olmazsam giremeyecek miyim? Aşı karşıtı değilim. Sadece olmak istemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Siz aşı olacak mısınız?
Sebebi gayet basit. Çünkü aşının koruma oranı %100 değil. Sadece belirli bir virüsü koruyabiliyor. Diğerleri de %90, %80 diye gidiyor koruma oranı. Sen Coronavirüs'ü tek tip mi sanıyorsun? Bilmem kaç tane mutasyonu çıktı.
En azından riski azaltmak amacıyla toplu yerlere girmek için aşı şartı aranacak. Ama bu demek değil ki aşı zorunlu. Aşı olmazsın, belki de aşı olmadığından ölürsün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı