Ayrıca bu olduğun şey adı üstünde aşı, düz tanımla içinde çoğunlukla zayıflatılmış veya öldürülmüş patojen içeren bir şey. Sıvı Oreo enjekte etmiyorsun yani
.
Aşı olduğunda susuzluğun ya da açlığın geçiyor mu? Aşı olunca fakirlerin halinden mi anlayamıyorsun?
Yıl 2021 oldu, hâlâ düşündükleri konular bunlar...
Cevap da o yazının içinde. Tekrar bak bakalım ne demek istediğimi anlayacak mısın?Adam sormuş, yıl 2021 falan demek yerine keşke soruyu cevaplasak.
Diyanet'e ben güvenmiyorum açıkçası. Bence başka kaynaklardan bilgi edinmeye bak.
Ünlemi unuttunuz galiba.
2021 de din kuralları değişmez. Açlığın veya susuzluğun geçmez diyorsan her orucumda başım ağrısın hap içeyim. Dediğin mantik çok tuhaf. Din de senin hasta olmanı istemez. Ramazan'dan sonra o günün kazasını tutarsın. 61 gün tutmana gerek yok.Aşı olduğunda susuzluğun ya da açlığın geçiyor mu? Aşı olunca fakirlerin halinden mi anlayamıyorsun? Aşı olunca o anki nikotin gibi bağımlılık maddeleri ihtiyacını mı gideriyorsun? Bunları da geçtim hangi din sizin "olabildiği en kısa sürede" tedbir almanızı engelleyip zarar görme riskinizi artırmak ister?
Dinde değişmeyen bir kural var, herkes kafasına göre bir şeyler yapıp doğrusunun bu olduğunu iddia eder. Senin ülkendeki İslamiyet adetleri ile başka ülkelerdekiler aynı değil, senin burada kutladığın şeye başka bir ülkede haram/günah deniliyor. Hepsinin ortak noktası tek doğrunun bu olduğunu iddia etmeleri.Her orucumda başım ağrısın hap içeyim.
Soramaz mıyım?Aşı olduğunda susuzluğun ya da açlığın geçiyor mu? Aşı olunca fakirlerin halinden mi anlayamıyorsun? Aşı olunca o anki nikotin gibi bağımlılık maddeleri ihtiyacını mı gideriyorsun? Bunları da geçtim hangi din sizin "olabildiği en kısa sürede" tedbir almanızı engelleyip zarar görme riskinizi artırmak ister?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.