Aşık olmak istiyorum

Evet kesinlikle millet açlıktan intihar etmenin eşiğine gelmiyor. Evet dolar çok ucuz. Evet kadın cinayetleri olmuyor. Tek sorun senin aşık olamaman zaten. Bir de laf atmayın yazmışsın. Ne yapalım biz mi aşık edelim seni.
 
Aseksüelizm... Hayalimi açıkladınız şu an. İnanın ki sizin şu anki durumunuzu bulamayan kişiler de var.
Çok iğrenç bir durum hocam. Herkesle bir şey hissetmeden arkadaş olabiliyorsun, hislerle vakit kaybetmiyorsun tamam. Ama mutlu olmanı bile engelliyor. Benimki kısa sürelidir diye düşünüyorum ileride umarım böyle kalmaz.
Ya şu döneme hayattan bıkmıştır benim gibi ya da aromantik olabilir ama öyle olsaydı çok önceden fark etmiş olması gerek.

Aslında en büyük sebebi güvendiğim kadınların her zaman beni arkamdan bicaklamis veya beni kullanmaya çalışmış olmasi. Kısa süreli bir travma sonrası böyle bir kişiliğe büründüm.
 
Technopat tarihinde okuyacağınız en saçma konu olabilir. Bu yüzden önyargı ile yaklaşıp sacma yorumlar yapacaksaniz lütfen kendinize saklayın. Uzun zamandır birisine karşı bir şey hissetmiyorum. Hayatımın her evresinde anaokulundan liseye kadar farklı insanlar da olsa severek büyüdüm her genç gibi. Hırsımın kaynağı da belki de hep buydu. Artık hiç kimseye karşı bir şey hissetmiyorum ve bu zevkten mahrum kaldığım için boşa yaşadığımı hissediyorum. Her zaman içi dolu bir kutuda yaşıyormuş gibiyim; evren, duygular, insanların çektiği çileler gerçekten benim için anlamsız bir hal aldı. Diploma notlarım her zaman iyiydi bu yüzden akademik olarak eksiklerimi kapamak yerine bu duyguyu bastıracak bir şey arıyorum. Alakasız birisine karşı ilgi duymayı denedim pek işe yaramadı. Son zamanlarda romantik animelere başladım. En başta gayet güzel geliyordu tam aradığım şey gibiydi. Fakat ondan da sıkıldım diyebilirim. Ne tür şeyler yapmamı önerirsiniz? Asosyal bir kişiliğe sahip değilim. Paranın aşırı sorun olmayacağı çoğu etkinliği deneyebilirim.
aşk olmadığına inanıyorum. sizde deneyin.
 
@Greenville haklısınız. Size karşı ilgi gösteren kadına muhtac hissetme ve bununla beraber kaybetmek istememekten doğan kıskançlık hissinden baska bir şey degil.
 

Geri
Yukarı