Aşırı Derecede Bilgisayar Bağımlılığı

O bölümde devam edersen ve kendini geliştirirsen orta sınıf bir mesleğin olur, aç kalmazsın fakat işin başkasının ellerinde olur, ben kendimi geliştirip bu yönde çalışacağım dersen devam et böyle fakat dersen ki benim hedefim yok makine mühendisi olmak istiyorum derseniz tek çare: Çalışmak.
Okuduğum bölümde okulda atölyede makine üzerinde çalışmak hoşuma gidiyordu severek yapıyordum ama gerçek hayatta ne olur bilemem.

Ülkeye yararın da olur. Bizim buradan yapabileceğimiz bir şey yok. Senini çalışmana bağlı bir şey, saatte geç oldu, iyi geceler.
İyi geceler.
 
Bende öyleyim. Günde 10 saat bilgisayara bakıyorum ama bu bağımlılık değil bence çünkü yapacak birşey yok. Örnek olarak söylüyorum bir yere gitsen ne kadar vakit geçirirsin atıyorum 1 gün. Sonra yorulursun dersin ki gez gez aynı değişen bir şey yok dersin -kendim için söylüyorum- fakat bilgisayarda ordan oraya geçerken zamanın nasıl geçtiğini bilmessin. Oyun oynarsan zaten hiç anlamıyorsun fakat ben grafiklerle uğraştığım için pek fazla oyun oynamıyorum. Sende grafik ile uğraşabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı