Asker olmak enayilik mi?

Sizce asker/polis olmak enayilik mi?

• Evet, enayilik.

Oy: 13 15,5%
  • Hayır, bu ülke için savaşmak ve can vermek enayilik olamaz.

Oy: 71 84,5%

• Oy verenlerin toplamı
    84
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an bu konuyu rahat rahat tartışabiliyorsak enayilik değildir bence. Şehit olmak herkese nasip olmaz maalesef. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Şu soğukta biz sıcak yataklarımızda, sıcak evlerimizde yatıp otururken onlar dağda it kovalıyorlar!

Sizin dediklerinizden sadece cennete gitmek için olunurmuş gibi bir anlam çıkıyor.
Hedefim şehit olmak, yani bir hastalıktan veya bir kazadan öleceğime Allah yolunda çarpışırken ölmek en iyisidir. Amaç sadece cennet mi? Allah rızası olmasa ne gerek var sıkıntı içinde ölmeye o zaman?

Sorunuzun cevabı olmayacak, ama eğer asker oldunuz ve şehit oldunuz diyelim 5 sene sonra sadece istatistik olacaksınız, yani şurada 15 kişi şehit oldu gibi sadece, isminiz hatırlanmaz çok büyük işler yapmazsanız.
Ucunda "cennet" var ama.

Bu ülkenin askeri olunmaz.
Olunur, bal gibi de olunur. Olunmasaydı şu an bir İngiliz'in karın tokluğuna çalışan kölesiydin, anan baban belli değildi.

Ailenize yazık, başka bir şey demiyorum. Saçma sapan yetiştiriliyorsunuz. Bu düşünce kafasıyla yetişenlerin ülkeye faydası olacağını hiç ama hiç sanmıyorum. Dar vizyonlu, vasıfsız bir şekilde sonra yurt dışına kapak atmaya çalışırsınız Allah bilir.

O 7 kişinin bakış açısının ne olduğunu cidden merak ediyorum zorunlu değil ama açıklayabilir misiniz veya 'kızgın' atarak belirtmek istemediğinizi ima edebilirsiniz.

Olunur, bal gibi de olunur. Olunmasaydı şu an bir İngiliz'in karın tokluğuna çalışan kölesiydin, anan baban belli değildi.

Ailenize yazık, başka bir şey demiyorum. Saçma sapan yetiştiriliyorsunuz. Bu düşünce kafasıyla yetişenlerin ülkeye faydası olacağını hiç ama hiç sanmıyorum. Dar vizyonlu, vasıfsız bir şekilde sonra yurt dışına kapak atmaya çalışırsınız Allah bilir.
Prim kasmaya devam et.

Size yazık. Maaşlardan haberiniz var mı mesela? Veya birisinin altta şehit haberleri çıkarken gülmesinden? Bir de ülkeye faydası olmayacakmış. Bak sen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı