Askerlikte böcek yediriyorlar mı?

Alın yiyin, sıra olun. 🍌 🍌
Durum aynen bu oluyor. Askere gidip de bunun zoruna gitmediğini gördüğüm pek kişi yok dürüst olayım. Mecbursun oradan akıl sağlığını kaybetmeden çıkman ya da ileri gitmen durumunda hayatını kaybetmeden dönmen için. Gidenlerin bu durumdan memnun olduğunu ya da desteklediğini düşünmek büyük hata.

Neyse anlatmakla olmaz, sen gidince kendin görürsün. Komutanın sana bir şey emrettiğinde reddet ya da zorladığında tersle bir bakalım. Sonrasında olacak şeylerden ne biz ne de komutan mesul değil.
 
Boş ver sen bunları düşünme, gereksiz gri madde israfı olmasın.
Benim babam SAT Askeriyede ne istersem onu yaparım kardeş. Babanın SAT komandosu olduğundan bile şüpheliyim ama olduysa kral adammış. Ayrıca babanın komando olması senin asgari hayatını etkileyeceğini filan mı düşünüyorsun?
 
RANK önemli. Somali'yle savaşırken göndereceğimiz asker ile ABD ile yapacağımız savaşa göndereceğimiz asker bir olabilir mi???

Savaş çıksa eminim tüm işleri yine bize kitler bunlar. 😄 Ben Diyarbakır'da inzibat olarak yaptım kendi görevlerimizde ayrı (acemileri toplamak, şehit cenazelerini taşımak, KTM görevleri vb.) her haltı da bize yüklediler. İntikale gitmek, şehirde zırhlı araç ve dolu şarjör silaha takılı + 4 yedek şarjörle devriye atmak (tepede de Bixi), ses bombası vb. patlasa olay yerine gitmek, bayramlarda nöbet tutmak ne varsa bizdeydi. Koskoca kolorduda ne iş olsa bize paslıyorlardı. Tek avantajımız da kantine sıra beklemeden bodoslama girebilmekti.
 

Dosya Ekleri

  • sdfsdfdsdf.jpg
    sdfsdfdsdf.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 70
@Noble Six Hangi sergiye gidince? Kafesler sağlamdır umarım, tecrübeli olabilir misin?
Çok sevdiğim bir söz var:

Gecenin çöktüğünü görmemiş olan, karanlıkta yürümeye yemin etmemeli.

Bazı şeylere sesini çıkarıyorsun ama gücün yetmiyor. Bazı şeyler başına geldiğinde öğreniyorsun her şeye gücünün yetmeyeceğini. Sana da kolay gelsin, senin laftan anlamayacak biri olduğunu en az 1 yıldır zaten biliyorum. Sadece şunu söyleyeyim; oraya gittiğinde sana yapılabileceklerin sınırı yok.

Seninle aynı şeyi diyen arkadaşım askerliğini foseptik borusunu çıplak elle temizleyerek geçirdi. Bakalım sen hangi hikayeyle geri geleceksin merak ediyorum. :D
 
Bazı şeylere sesini çıkarıyorsun ama gücün yetmiyor. Bazı şeyler başına geldiğinde öğreniyorsun her şeye gücünün yetmeyeceğini. Sana da kolay gelsin, senin laftan anlamayacak biri olduğunu en az 1 yıldır zaten biliyorum. Sadece şunu söyleyeyim; oraya gittiğinde sana yapılabileceklerin sınırı yok.
Bu yüzden yıllardır bir ampulü söndüremiyorsunuz, çünkü korkaksınız, çünkü zayıfsınız, zayıflığınızı milyonların okuduğu bir forum sayfasında göstermeniz de ayrı bir acı.
 
Bu yüzden söndüremiyorsunuz, çünkü korkaksınız, çünkü zayıfsınız, zayıflığınızı milyonların okuduğu bir forum sayfasında göstermeniz de ayrı bir acı.
1- Senin baban SAT komandosu falan değil. SAT komandosu olan bir babanın oğlu, askerde ona yapılabilecek şeyleri ve bunlara hiçbir şey yapamayacağını gayet iyi bilir. Baban dolu mideyle kusa kusa 30 kilometre koşturulurken bir şey yapabilmiş mi bir sor bakalım.

2- Dediğim gibi benim arkadaşımla birebir aynı lafları söylüyorsun. Üstelik haddinin sınırlarını da çok aşıp hakaret ediyorsun. Askerde sana komutanlar bunları güzelce geri yedirecekler. Aynı şeyleri söyleyen arkadaşım foseptik borusunu çıplak elle temizleyerek askerlik yaptı, bakalım sen geri geldiğinde hikayen ne olacak görelim.
 

Geri
Yukarı