Asosyal arkadaşlar toplansın anlatıyorum

Portalkett

Centipat
3 5 bir şey yazacağım.
Sosyofobimiş, depresyonmuş, anksiyetemiş kısaca sosyal olmayan herkes gelsin.
İddia ediyorum söylediklerimin mantığını anlarsanız ortamların sevilen çocuğu olacaksınız.

5 yıl önceye gidiyorum.
Bundan 5 yıl önce kendimde ilk kez fark etmeye başladım.
Kalabalık yerlere girince boğuluyordum sanki.
Ortamlarda kayıp adamdım.
Sülalecek toplanınca bile bir sebep uydurup kaçmaya çalışıyorum.
Amcamlarla yengemlerle konuşurken heyecanlanıyorum, kekeliyorum hatta.
Kelime bulamıyorum, kelimeler karışıyor birbirine akıcı konuşamıyorum.
Dikkatimi toplayamıyorım hiçbir şeye.
İnsanlarla göz teması kuramaz olmuşum.

Sonra düşündüm de ben liseye gitmeden önce sınıfın sevilen çocuğu, ailenin mutluluk kaynağıydım.
Küçükken kuzenlerle ya da arkadaşlarla toplanınca hep ben ilgi odağı olurdum.
8. sınıftan hatırlıyorum. İlahi veya türkü söylüyordum fen dersinde.
Hatta bir keresinde dombra bile söylemiştim :d
ne günlerdi be, hani hatırlayınca tebessüm ettiren cinsten.

Sesimde o zamanlar tatlı bir şey ama asosyal olanlar bilir kalabalıkta sesiniz değişir. Konuşurken size ait olmayan ürkütücü utanç verici bir ses çıkar. Kendi sesiniz kaybolur ve boğuk bir ses çıkar.
Asosyal olduğunuzun kanıtıdır bu ses arkadaşlar.

Benim kurtarıcım karşıma çıktı ama hepiniz bu kadar şanslı olmayabilirsiniz. Dinlemek isteyenler toplansın şöylee kendini belli etsin.
Ben buradayım sizleri bekliyorum.

Özgüvensiz hissettiğimde veya bir şeyi başarabileceğime inanmak istediğimde bu müziği açarım.
Yüksek ses ve kulaklık ile dinleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnsanlar çoğu zaman kendisine göre normal olmayan insanları gördüğünde ya onu kendi normaline alıştırır, ya da normal olmayanları dışlar. Lise'den beri asosyalim, bazen bu duruma sıkılsam da aslında en rahatı. Arkadaşlık aslında iki kişinin çıkar ilişkisine bağlı. Takma kafana demeyeceğim, en azından 2 tane arada görüştüğün arkadaşın olsun.

Özgüvensiz hissettiğimde veya bir şeyi başarabileceğime inanmak istediğimde bu müziği açarım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İlginç. :D Ben bu müzikle arabada yüksek ses, gece gezintisine çıkıyorum.

Ben de bunları açarım hocam.

@MESs¹¹ Bu arada şarkı sözlerine pek aldanmayın psikoloji ile sıkıntım yok sadece şarkı rahatlatıyor o kadar.

Hani çözüm nerede? Forumdaki tüm asosyaller olarak toplandık belki bir çözüm sunmussundur gerçekten diye ama çözüm falan yok ortada. Şairin eserde anlatmak istediği kendi kurtarıcımızin bizi bulup kurtarmasını beklemek mi acaba 🤣

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı