Bende zamanımın çoğunu evde geçiriyorum. Geniş bir arkadaş çevrem yok, sosyal medya da kullanmadığım için pek popüler biri de değilim. Ama günün her saati ister Discord'dan ister WhatsApp'tan her zaman muhabbette olduğum arkadaşlarım var. Sadece birinin çocukluktan tanıdığım olması dışında diğerleriyle Online oyun üzerinden tanışıp bir araya geldik. Tabi ki artık sanalı kalmadı, düzenli olarak buluşup sohbet muhabbet ediyoruz, denize tatile gidiyoruz, evlerine kalmaya gidiyoruz, ailelerini falan biliyoruz hepimizin. Tanıştığımızda hepimiz çocuktuk, beraber büyüdük diyebiliriz. Bence her insanın dostları olmalı. Ben 19 yaşıma kadar İstanbul'da büyüdüm o yüzden az da olsa çevrem orada, bahsettiğim dostlarımın da 1-2'si hariç geneli İstanbul'da olduğu için bir ayağım sürekli orada. Memleketime üniversiteye gelmiştim, sonradan da ailem taşındı komple. Burada pek arkadaşım yok denebilir o yüzden neredeyse hep evdeyim desem yanlış olmaz, sadece antrenmana gitmek için çıkıyorum dışarı, bir de rutin dışı anlık gelişen şeyler için. Onun dışında derslere gittiğimde yurtta kalıyorum, üniversiteden birkaç tane ama sağlam arkadaşlarım var genelde onlarla takılıyoruz. Genel sosyallik tanımına uymasam da bu şekilde halimden memnunum.