ASUS ve MSI marka gaming laptop önerisi

Zephyrus daha mı kaliteli :D hocam yapma sen ciddi misin be gerçekten ciddi olamazsın ASUS'un kendi %69'a %29'luk fark gösteriyor be kurban olduğum yapma Zephyrus kullanıcısı.

Benim imzamda ne kullandığım yazıyor. Nerede bu %69'luk fark bir linkini at bakalım. Malzeme kalitesi olarak ikisi de kaliteli ama Zephyrus daha kaliteli. Zaten olay malzeme kalitesinde.
 
Benim imzamda ne kullandığım yazıyor. Nerede bu %69'luk fark bir linkini at bakalım. Malzeme kalitesi olarak ikisi de kaliteli ama Zephyrus daha kaliteli. Zaten olay malzeme kalitesinde.

Arkadaş ROG Strix fanı. Fazla zorlamaya gerek yok. İkna olmayacaktır.
 
Ben kimsenin fanı değilim mantıklı bir şekilde açıklayın beni ikna edin alayım. Aldıktan sonrasını düşünüyorum ben araştırmalarda bulunurken Zephyrus'un ekranı kaldırınca klavye hafif eğim alan modelinde şikayetler gördüm Tümüyle demiyorum ama model hafifliğiyle ön plana çıkıyor amacı hafif olması Zephyrus'un hafif olan bir laptopada ekran kartı vs. Ağır parçaları nasıl koyacaksın bununla ilgili şeylerde izledim. Akla mantığa uygun oldugu icin Zephyrus almak hata olarak düşünüyorum. Ayrıca içerisinde her 3050 bulunduran laptop çok mu iyi zannediyorsunuz ekran kartlarının walt değerleri var 140 walt gibi 3050'nin farklı walt değerlerine sahip çeşitleri var bu konu pek konuşulmuyor ama her 3050'i aynı performansı vermediği gibi aldığınız 3050 kart bir önceki nesil ekran kartlarına bile denk olabilir walt değeri yüzünden ucuz her şeyden hayır gelmez zannetmeyin ki fiyat farkı var diye satan adam enayi elbet Diğerlerine göre eksik bir şeyi vardır.

TUF Gaming güzel diyenler hangisini önerirsiniz sonradan sorun yaşatmayacak fanları güçlü bugün ki teknolojide kullanılıyor mu bilmiyorum sıvı soğutmalıda olur varsa ısınma problemi pil problemi yaşatmayacak gayet memnun olduğunu modeleri yazınız lütfen TUF da alabilirim.
 

Geri
Yukarı