Atatürk düşmanlığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanlış anlaşılmasın fakat Atatürk´e biri düşman olsa ne yazar olmasa ne yazar? Biri Müslüman olsa ne yazar olmasa ne yazar? Şu tartışmaları bunları düşünmeyi bırakın artık gereksiz konular. Adam Atatürk ajandı İngilizler yolladı dese Anıtkabir´den çıkartıp ülke dışına mı gönderilecek mezarı? Bunlara kafa yormak yerine yeni neler yapabilirim, neler geliştirebilirim ne olabilir gibi sorular sorun kendinize ya. Zamanında biri elinde maket uçağıyla "bana destek verirseniz 10 yılda Türkiye´yi bu alanda birinci yaparım" dedi millet takmadı adam şuan Dünya´ya meydan okurcasına IHA, SIHA yapıyor. Siyaseti tartışmak yerine kendinizi geliştirin. Geçmişi araştıracaksanız siyasi boyutlarına değil geçmişte kim neyi nasıl bulmuş, hangi savaş hangi taktikle kazanılmış, hangi ilaç hangi bitkilerle yapılmış gibi şeyleri araştırın. İsimler veya kişiler sizi ileriye götürecek veya sizi geliştirecek şeyler değildir sizi ileriye götürecek olan o zamanında bir şeyler yapanların yaptıklarını daha da iyi hale getirmeniz veya daha iyisini yapmanızdır.

En sevdiğim insan türü.
Atatürk'ün kurduğu laik ülkede yaşayıp ta islamı bilmeyen, islamı iyi sanan, islamı yönetime geçsek anında başı kapatılıp bir adamın 4. karısı olacak bir kadının kendi haklarını savununan insandan nefret etmesi tek kelimeyle akıl tutulmasıdır.

Haddini bil! Hiçbir şey bilmeden İslam hakkında konuşma. İslam 4 kadın almak değildir. Herkese başörtüsü takmak değildir. Bunların açıkça belli olan istisnai şartları vardır.

Biliyorsunuz ki Türkiye'de Atatürk'ten nefret edenlerin sayısı çok fazla. Nefret edenlerin büyük çoğunluğu da (hatta neredeyse hepsi) malum partiden. Adamlara diyoruz ki "Türkiye'yi Atatürk kurtardı" adamlar da bize diyor ki "o zaman İstanbul nasıl kurşunsuz geri alındı?" Ya şu mantığa bir bakar mısınız? Adamlara doğru düzgün bir şey diyoruz verdikleri cevaba bak! Atatürk din düşmanı söylemleri var bir de. Ey bre aptal Atatürk din düşmanı olsaydı şu an tarihi camiler olur muydu? Atatürk'ün zamanında bu ülke kötüydü diyenler var. Şu an çok mu iyiyiz? Bunların hepsine tek cevabım "Atatürk olmasaydı şu an Türkiye bile olmazdı." Sizin de düşüncelerinizi bekliyorum. Saygılar, sevgiler iyi günler. Ayrıca burada herhangi bir partiyi kötülemiyorum sadece Atatürk'ü kötüleyen kişileri kötülüyorum. Bu konuyu yeni açmamın nedeni ise Atatürk'ü kötüleyenlerin Twitter'da çoğalması.

Döve döve sakat bırakacaksın böylelerini.

Hiçbir yazıyı okumadan yazıyorum;
Atatürk'ü sevmeyen bir insan varsa 200kişiden 1'i sevmiyordur. Onlarda genellikle ortamlarda sanki bilgiliymişte çok biliyormuşta havalı görüneyimde kafasıyla düşünen cahil insanlar.

Yanlış anlaşılmasın fakat Atatürk´e biri düşman olsa ne yazar olmasa ne yazar? Biri Müslüman olsa ne yazar olmasa ne yazar? Şu tartışmaları bunları düşünmeyi bırakın artık gereksiz konular. Adam Atatürk ajandı İngilizler yolladı dese Anıtkabir´den çıkartıp ülke dışına mı gönderilecek mezarı? Bunlara kafa yormak yerine yeni neler yapabilirim, neler geliştirebilirim ne olabilir gibi sorular sorun kendinize ya. Zamanında biri elinde maket uçağıyla "bana destek verirseniz 10 yılda Türkiye´yi bu alanda birinci yaparım" dedi millet takmadı adam şuan Dünya´ya meydan okurcasına IHA, SIHA yapıyor. Siyaseti tartışmak yerine kendinizi geliştirin. Geçmişi araştıracaksanız siyasi boyutlarına değil geçmişte kim neyi nasıl bulmuş, hangi savaş hangi taktikle kazanılmış, hangi ilaç hangi bitkilerle yapılmış gibi şeyleri araştırın. İsimler veya kişiler sizi ileriye götürecek veya sizi geliştirecek şeyler değildir sizi ileriye götürecek olan o zamanında bir şeyler yapanların yaptıklarını daha da iyi hale getirmeniz veya daha iyisini yapmanızdır.
Çok haklısın, kapatalım lütfen gereksiz bir konu. Geçmişi değil geleceği düşünelim LÜTFEN.

Böyle takıştırmaları ve saygısızlıkları yapma herkes istediğini söyleyebilir ne kadar farklı düşünceye sahip olsam da onunda sahsına bir şey demen doğru değil.
Sevmemek ayrı düşmanlık ayrı. Sevmeyen içine atsın. Küfür edip, Heykeline tik tok çekene sen bile gönül rahatlığıyla döversin NET.

Hatta bu konuda bile bulabilirsiniz bu v*cdansızları. Küfür ederleri, artistlik yaparlar bir bakmışsın kimseye faydası yok. Arada çıkanlar olur bunları savunanları neymiş fikir özgürlüğüymüş istediğini diyebilirmiş! Bunları savunanlarda suç ortağı zaten. Ne farkın kaldı ondan. Otur dinle adamın hakaretlerini, cahil cahil saldırışlarını. Sonra İstiklal Marşına dur. Oldu mu böyle ?!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı