Atatürk düşmanlığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevmek zorunlu değil, ama saygı duymak zorunlu. Yukarıda da yazıldığı üzere 4-5 sayfadan sonra kapanır. Herkesin görüşü kendine. Bu tarz konuların fikir ayrılıkları çok fazla. Sevmiyorum, saygıda duymuyorum diyen olsa zorla mı sevdireceksin?
 
Cahil dediğin tayfanın bazı kesimleri müslümanlığı tam yapan kişiler ve bu kişiler kuran-ı kerimden okuyacaklarını okurlar.
ıkra’ bismi rabbikelleziy halak= yaratan rabbinin ismi (ile işaret ettiği hakikatin olan kuvveler) ile oku
Ben bunu nedense garip buluyorum. Kur'an okumak için Arapça öğrenilir belki ancak kutsal Olan Araplar veya Arapça değil.
 
Canım benim kur'an-ı Kerim'i okusunlar da azıcık kitap açıp Atatürk hakkında bir şey de okusunlar. Atamıza yahudi ajanı, ingiliz ajanı falan diyor bu kişiler. Sence Atatürk hakkında böyle konuşan kişiler tarih hakkında herhangi doğru bir fikri var mıdır yok mudur?

Senin de aynı hataya düşmen komik ıkra sadece kuran-ı kerimi okumak değil bilimi okumak anlamak kendini geliştirmek anlamı vardır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük büyük dedem kurtuluş savaşından sonra yani Cehape döneminde tankımızın olmadığından bahsetti. Ama görüyorsunuz ki artık cehape yok ve tankımız var. Siz insanların ne kadar nankör olduğunu görünce hayret ediyorum(!).
O sondakini (!) yapman iyi olmuş. Yaşa Mustafa Kemal paşa.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bunu nedense garip buluyorum. Kur'an okumak için arapça öğrenilir belki ancak kutsal olan Arap'lar veya arapça değil.

Sana kim Arap'lar kutsal dediki: Ne Arap'ın Acem'e, ne Acem'in Arap'a, ne beyazın siyaha, ne de siyahın beyaza takva dışında herhangi bir üstünlüğü yoktur
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Seninde aynı hataya düşmen komik ıkra sadece Kur'an-ı Kerim'i okumak değil bilimi okumak anlamak kendini geliştirmek anlamı vardır.
Dediğim gibi, Arapça bilmek zorunda değil.
 
Seninde aynı hataya düşmen komik ıkra sadece kuran-ı kerimi okumak değil bilimi okumak anlamak kendini geliştirmek anlamı vardır.

Atatürk düşmanlığı hakkında konuştuğumuz konunun altında Kur'an-ı Kerim hakkında saçma sapan şeyler konuşuyorsun. Din ile ilgili konuşmak istiyorsan dinle ilgili bir konuya gir. Ne dersin? Konuyu da kirletmemiş olursun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana kim Araplar kutsal dedi ki: Ne Arap'ın Acem'e, ne Acem'in Arap'a, ne beyazın siyaha, ne de siyahın beyaza takva dışında herhangi bir üstünlüğü yoktur.
Arkadaşım dediğimi anla lütfen, anlamadan da yorum yapma. Ben öyle yapanları garip buluyorum dedim, herkes öyle yapıyor demedim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı