Atlantis net nasıldır?

@AMr.TalhaA

Patatesnet'in desteğinin 2 gün önce attığı mesaj.

Bildiğiniz üzere, geçmişte yaşanan sorunlarda erişimler tamamen kesiliyordu. Şu an ise yalnızca Amazon servislerinde sorun yaşanmakta olup YouTube, Instagram gibi günlük kullanımda sık tercih edilen platformlarda herhangi bir problem görülmemektedir. İlgili konu tarafımızca ele alınmış, gerekli işlemler sağlanarak sorun giderilmiştir dün. Benzer bir durumun tekrar yaşanmaması adına ekibimiz planlama ve iyileştirme çalışmalarını sürdürmektedir.

Uzay eriği yersen.

Ondan sonra haber alınamadı. Benim attığım ve dalga geçtiğim mesajları sildirme işini görev edinmiş. Tabii ben fiberi Instagram ve Youtube sitelerinde gezinmek için aldım ya.

Yaklaşık 2 ay önce AtlantisNet aboneliğimi iptal ettim kasım ayı civarlarında her gün oluşan paket kayıpları ve haftada bir kesilmelerden dolayı çekilmez bir çileye dönüşmüştü adresimde bulunan 1gig Türk Telekom altyapısı üzerinden TurkNet aldım 2 aydır kullanmaktayım hiçbir sorun yaşamadım hatta bugün TurkNet GigaFiber kablosunu çektiler binaya 699TL 1gig uploadda alacağım kısacası benim tecrübem rezaletti. Atlantis'le 6 ay gibi bir süre kullandım. Aşağıda hız testlerini bırakıyorum hız olarak bir sorun yok fakat paket kaybı ve stabilite konusunda rezaletler

Screenshot_20250930_180259_Speedtest.jpg
20250620_162928.jpg
20250622_165319.jpg

Son düzenleme:
Yaklaşık 2 ay önce AtlantisNet aboneliğimi iptal ettim kasım ayı civarlarında her gün oluşan paket kayıpları ve haftada bir kesilmelerden dolayı çekilmez bir çileye dönüşmüştü adresimde bulunan 1gig Türk Telekom altyapısı üzerinden TurkNet aldım 2 aydır kullanmaktayım hiçbir sorun yaşamadım hatta bugün TurkNet GigaFiber kablosunu çektiler binaya 699TL 1gig uploadda alacağım kısacası benim tecrübem rezaletti. Atlantis'le 6 ay gibi bir süre kullandım. Aşağıda hız testlerini bırakıyorum hız olarak bir sorun yok fakat paket kaybı ve stabilite konusunda rezaletler

Eki Görüntüle 2649388Eki Görüntüle 2649389Eki Görüntüle 2649390
ilk zamanlar güzeldi fakat sonra packetlostlar zorladı baya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı