Atlantis net nasıldır?

Değerli Forumdaşlar, ltf. bu başlığı takip eden üyelerin çoğunluğunu heveslendirip sonra da üzecek tanıtımlar yapmayın.

Atlantisnet sadece İstanbul'da ve İstanbul'un dahi çok sınırlı bir bölgesinde 1000 Mbps simetrik FTTH hizmeti veriyor ve de makul bir fiyata verriyor. Hizmetin de teknik olarak yeterince güvenli olduğunu zannediyorum. Buraya kadar gayet güzel! 👍 👍 👍

Ancak İstabul'un büyük bir bölümünde ve Türkiye çapında sair il ve ilçelerde sadece T.Telekom altyapısı altında 100 (üz) Mbps DL/20 Mbps UL FTTH veya VDSL hizmeti sağlayabilmekte. Yani bu 1000 Mbps simetrik FTTH hizmetinden çok sınırlı bir kesim yararlanabilmekte; bizler (yani bu mutlu azınlık dışında jkalanalar) ister istemez avucumuzu yalamaktayız. 😵‍💫
Buradaki çoğu kişi zaten Atlantisin sadece İstanbulda olduğunu biliyorlar.
Bilmeyenler ise Atlantisin internet sitesine girip alt yapı sorgulamadan bakıp öğrenebiliyor.
Ben çok memnunum 45GB dosyayı 4-5 dakikada indiriyorum.
Umarım ülkemizin tüm yerine bu hızlar tez zamanda ulaşır :)
 
Evet antepte yaşıyorum zaten en fazla 100mbps destekliyor oturduğum bölge memnun olan gördüm bende geçmeyi planlıyorum ancak soru işaretleri var kafamda üzer mi beni diye.

Hm. Ben Esenyurtta onların kendi altyapısı ile kullandığım için bilemiyorum 1000/1000 olduğu için. Ama deneyebilirsiniz sevmezseniz iptal edersiniz.
 
Hm. Ben Esenyurtta onların kendi altyapısı ile kullandığım için bilemiyorum 1000/1000 olduğu için. Ama deneyebilirsiniz sevmezseniz iptal edersiniz.
Hocam atlantisten şu anlık vazgeçtim turk telekom altyapımın olduğunu öğrendim bu yüzden 1000mbps internete erişim sağlayabileceğim için şu an kullandığım turkcell aboneliğini iptal edip turk telekoma geçme kararı aldım eniştemde tavsiye ediyor ve hız testlerinde 1000mbps hızı olduğunu gösteriyor memnun kalmaz isem atlantis neti deneyeceğim birde.
 
Hocam Atlantis'ten şu anlık vazgeçtim Türk Telekom altyapımın olduğunu öğrendim bu yüzden 1000MBPS internete erişim sağlayabileceğim için şu an kullandığım Turkcell aboneliğini iptal edip Türk Telekom'a geçme kararı aldım eniştemde tavsiye ediyor ve hız testlerinde 1000MBPS hızı olduğunu gösteriyor memnun kalmaz isem Atlantis neti deneyeceğim bir de.

Fiyatlarada dikkat etmek lazım. Türk Telekom'dan nefret ediyorum ama Atlantis gibi firmalar kurtarıyor bizi altyapısı ile.

Nasıl atlantisnet aynı interneti 350 TL yapabiliyor da Türk Telekom 1000 TL yapıyor.
 

Dosya Ekleri

  • 1729983948435.png
    1729983948435.png
    67,2 KB · Görüntüleme: 73
Fiyatlarada dikkat etmek lazım. Türk Telekom'dan nefret ediyorum ama Atlantis gibi firmalar kurtarıyor bizi altyapısı ile.

Nasıl atlantisnet aynı interneti 350 TL yapabiliyor da Türk Telekom 1000 TL yapıyor.
Hocam bu paket evet atlantiste 350 lira ancak sadece istanbul esenyurtta olanlar için ben antepte yaşıyorum ve atlantis nette altyapı sorgusu yaptığımda 100 mbps hız alabiliyorum en fazla, oturduğum bölge de turk telekom altyapısı olduğu için 1000mbps internete sahip olabiliyorum İstanbul Esenyurtta otursam düşünmeden Atlantisnete geçerdim ancak 100mbps bana yetmiyor maalesef başta bu kadar para vermek istemiyordum ancak yapacak bir şey yok gibi. Turk telekom müşteri hizmetlerini aradım 6 ay 500 lira sonraki ay 800-900 lira denildi güven olur mu bilmiyorum ancak dediğim gibi Atlantisnette en fazla alabileceğim hız 100 mbps Turk telekomda biraz tuzlu ancak 1000mbps hız alabiliyorum.
 
Benim deneyimlerimde seninki ile benzer fakat valorant gibi oyunlarda arada Packet Loss almaya başladım, sende de oluyor mu bu durum ?
Güncelleme; O Gün altyapı sorunundan kaynaklı onarım çalışması varmış o yüzden sorun yaşıyormuşum, ertesi güne hiçbir sorun kalmadı şuanda gayet sorunsuz çalışıyor.
 
Güncelleme; o gün altyapı sorunundan kaynaklı onarım çalışması varmış o yüzden sorun yaşıyormuşum, ertesi güne hiçbir sorun kalmadı şu anda gayet sorunsuz çalışıyor.

Sizin ve bizim gibiler olmasa bu tarz şirketler büyüyemeyecek rekabet azalacak tekelleşen firmalar fiyatlarını uçuracak (zaten uçuruyor). Atlantisnet kötü olsa bile geçecektim ama öyle değilde. Zaten çünkü Türk Telekom'dan kurtulmak istiyordum eğer kimse farklı bir şey yapmazsa dediğim tekelleşme olur ve istedikleri fiyatı yaparlar.
 
1 ayı geçen bir süredir kullanıyorum. İzmir'de yaşıyorum. Altyapım 100 fiber destekliyor. Şu zamana kadar onlardan kaynaklı bir sorun yaşamadım. Hız ping değerleride gayet iyi bana yeterli.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı