Elektronik AULA F75 - 288 TL'ye Satın Alma - Temu

• Konuyu başlatan Mysa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1.869
  • Görüntüleme 161.939
Kupon ve kredi tam olarak ne? Temu'yu hiç kullanmadım.

Kanka sana şöyle açıklayayım indirim kodu veriyorlar kullanıyorsun indirim alıyorsun klavye ucuza geliyor fakat şu an böyle bir şey yok.

288 TL'ye denk getirmek şans işi, şu an sadece beyazı stokta var. Müşteri hizmetlerinden kupon ve kredi alarak satın alabilirsin.

Kupon kredi vermiyorlar. Farklı hesap farklı cihazlardan denedim birkaç gün önceye kadar veriyorlardı belki ama artık yok.

Bugün sabah saat 11'de gümrükleme tamamlandı diyor. Sürekli burayı rahatsız ediyorum ama yarın Bursa'ya gelme ihtimali var mıdır? Edit: İmla.

Gümrük İstanbul tarafında benim bildiğim. bir gün içinde gelebilir çok uzak mesafe değil sonuçta.

Kanka sana şöyle açıklayayım indirim kodu veriyorlar kullanıyorsun indirim alıyorsun klavye ucuza geliyor fakat şu an böyle bir şey yok.

Kupon kredi vermiyorlar. Farklı hesap farklı cihazlardan denedim birkaç gün önceye kadar veriyorlardı belki ama artık yok.

Gümrük İstanbul tarafında benim bildiğim. bir gün içinde gelebilir çok uzak mesafe değil sonuçta.
Destek bana artık kredi imkanının geçerli olmadığını söyledi. Deneyecek arkadaşların aklında olsun.

Gümrük İstanbul tarafında benim bildiğim. Bir gün içinde gelebilir çok uzak mesafe değil sonuçta.

Hocam, kredi işinin artık verilmediğini bilmiyordum. Yanlış bilgi verdiysem kusura bakmayın.

Kesin mi verilip verilmediği? Bazıları veremıyoruz dıyor bazıları bır bakayım bekleyın dıyor. Aksam olmazsa sabah deneyın bırı yapmazsa diğeri yapar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı