Elektronik AULA F75 - 288 TL'ye Satın Alma - Temu

• Konuyu başlatan Mysa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1.869
  • Görüntüleme 160.107
Şu milletin siyaha değer vermesi tamamen nadirlik psikolojisi ile alakalı. Tam tersi durum olsa beyaz az satılsaydı o değerli olurdu, hatta şu anki siyahtan daha değerli olurdu. Beyazın renkleri çok daha iyi bence.

Kesinlikle zaten siyah olan tam siyah değil Lacivert Tuşlar.

Bende aynı şekilde düşünüyorum beyaz çok daha güzel beyazın tükeneceğini düşünmüştüm.

Hocam bende kupon yok maalesef yeni hesap açsam 1500 TL kupon diyor kaç TL'ye kaç TL kod geliyor bilginiz var mı?

%20 indirim kuponunu canlı destekten istersen belki verebilirler(bana hiçbir indirim kuponu vermediler defalarca farklı cihaz ve hesaplardan denememe rağmen) bu indirim kuponu verme muhabbeti de şu uzun süre girilmeyen Temu hesaplarına veriliyordu ama o da yok şu an yani şu an Max %20 indirim kuponu veya 100 200 TL indirim verirler o şekilde alabilirsiniz o da uğraşmak lazım biraz ben 900 TL'den aldım klavyeyi sepette diğer ürünleri çıkarıp ta siz de bu şekilde alabilirsiniz

Kesinlikle zaten siyah olan tam siyah değil lacivert tuşlar.

%20 indirim kuponunu canlı destekten istersen belki verebilirler(bana hiçbir indirim kuponu vermediler defalarca farklı cihaz ve hesaplardan denememe rağmen) bu indirim kuponu verme muhabbeti de şu uzun süre girilmeyen Temu hesaplarına veriliyordu ama o da yok şu an yani şu an Max %20 indirim kuponu veya 100 200 TL indirim verirler o şekilde alabilirsiniz o da uğraşmak lazım biraz ben 900 TL'den aldım klavyeyi sepette diğer ürünleri çıkarıp ta siz de bu şekilde alabilirsiniz.

Vermezler sanırım denedim ama bot yanıtlıyor galiba. Şu an başka bir cihazdan Temu hesabı açıp 1500 TL kupon fırsatı var onda ne kadar indirim alabiliyoruz?

Vermezler sanırım denedim ama bot yanıtlıyor galiba. Şu an başka bir cihazdan Temu hesabı açıp 1500 TL kupon fırsatı var onda ne kadar indirim alabiliyoruz?

Vallahi hocam bana da 2500 TL indirim kuponu gelmişti fakat klavye üzerinde kullandırtmıyor farklı ürünlere yapılıyor indirim ama klavyeye olmuyor deneyin bir isterseniz

Hocam eskiden öyle tek klavye alınıyordu artıkmin 670 kuralı geçerli sepettede.

Eskiden almıştım destekten.

Hocam halen sadece klavyeyi alabiliyorsunuz bu arada az önce kontrol ettim önce klavye ve yanına bir ürün ekleyin sonra kart girme aşamasında yanındaki ürünü miktar 0 yapıp sipariş geçin tamamdır

Vallahi hocam bana da 2500 TL indirim kuponu gelmişti fakat klavye üzerinde kullandırtmıyor farklı ürünlere yapılıyor indirim ama klavyeye olmuyor deneyin bir isterseniz.

Hocam halen sadece klavyeyi alabiliyorsunuz bu arada az önce kontrol ettim önce klavye ve yanına bir ürün ekleyin sonra kart girme aşamasında yanındaki ürünü miktar 0 yapıp sipariş geçin tamamdır.

Hocam yanında bir tane de araba alırım diye düşünüyordum güzel beğendim ekstra indirimle 600 liralik 300 liraya düşüyor onu da ekleyince ama sepet uçuyor biraz.

Hocam yanında bir tane de araba alırım diye düşünüyordum güzel beğendim ekstra indirimle 600 liralik 300 liraya düşüyor onu da ekleyince ama sepet uçuyor biraz.

1050 TL yapmışlar hocam sadece klavyeyi alabilirsiniz fakat 1050 TL'yi geçince kabul etmiyor sürekli güncelliyorlar bu sistemi daha geçen ben aldığımda 1070 TL'ydi

Şu milletin siyaha değer vermesi tamamen nadirlik psikolojisi ile alakalı.Tam tersi durum olsa beyaz az satılsaydı o değerli olurdu,hatta şuanki siyahtan daha değerli olurdu.Beyazın renkleri çok daha iyi bence.
Nadirlik ile ne alakası var, belki siyah rengi daha çok seviyor belki siyah rengin diğer ekipmanları ile daha uyumlu olduğunu düşünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı