Elektronik AULA F75 - 288 TL'ye Satın Alma - Temu

• Konuyu başlatan Mysa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1.869
  • Görüntüleme 161.859
288 lira olayı bende de çalışmıyor şu an. Ancak, o an işim yoktu ve uğraşasım geldi. Müşteri hizmetlerine bir üst yetkiliye beni bağlaması konusunda ısrarcı oldum. Bir üst yetkiliye kupon ve kredi almış kişilerin görsellerini tekrarlı şekilde attım. İtici çirkin bir karakter oldum. En nihayetinde %20 indirim kuponu tanımladılar.

288 lira olayı bende de çalışmıyor şu an. Ancak, o an işim yoktu ve uğraşasım geldi. Müşteri hizmetlerine bir üst yetkiliye beni bağlaması konusunda ısrarcı oldum. Bir üst yetkiliye kupon ve kredi almış kişilerin görsellerini tekrarlı şekilde attım. İtici çirkin bir karakter oldum. En nihayetinde %20 indirim kuponu tanımladılar.
288 üstüne 20% basabiliyorsunuz 😂

%20 indirim 110 kredi ile birlikte kullanılabiliyor mu? En fazla ne kadar düşüyor %20 kuponla.

Gençler toplanın yaptım buldum taktiği anlatıyorum.

Ekran görüntüsü 2024-11-13 010935.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı